
Kad vam dosadi šnicla ili paprika - POHOVANI ŠAMPINJONI su ukusan obrok za tili čas
Često ih jedemo u salatama, pečene na roštilju, punjene, pa hajde da probamo i pohovane
podeli vest:

Kada vam dosadi pohovano meso ili paprika, napravite - pohovane šampinjone. Lako je. Za početak, izaberite šampinjone jednake veličine i u parnom broju.
Za fil vam treba: šunka, kačkavalj, mileram, origano
Za pohovanje: jaja, brašno, prezla, ulje za prženje
Priprema: Šampinjone oprati i povaditi im nožice.Ukoliko šunka i kačkavalj nisu puno slani pomalo posoliti unutrašnjost gljiva. Šunku i kačkavalj iseckati sitno, začiniti origanom i sve povezati sa malo milerama.Tim filom puniti šampinjone, pa po dva spajati pomoću čačkalice. Uvaljati u brašno, zatim umućena jaja koja se posole i na kraju u prezlu. Pržiti na vrelom ulju, sa svih strana, da lepo porumene.
Male i slatke, a NE GOJE - probajte rum KUGLICE OD PAHULJICA
Sjajna poslastica u kojoj umesto čokolade i šećera imate dijetalne sastojke
27.09.2022
GurmanlookSvi volimo KIFLICE SA SIROM, a još kada je recept ovako JEDNOSTAVAN...
Ko može da im odoli?
12.08.2022
GurmanlookSAMO ZA PRAVE HEDONISTE: Kandirana pomorandža u čokoladi
Ukusno, a brzo i lako se sprema
24.09.2022
GurmanlookZIMNICE KOJE SE REĐE PRAVE: Sušeni paradajz u maslinovom ulju
Ovaj recept će svaki specijalitet tokom zime učiniti vrhunskim kulinarskim umećem
09.09.2022
Gurmanlook
Ostavite komentar