ODRESCI OD KUPUSA: Vegetarijanski recept koji će da oduševi i najveće ljubitelje mesa
Vegetarijanski i veganski recepti su sve popularniji i popularniji, ali takođe su i sve ukusniji i ukusniji
25.11.2022
GurmanlookUkoliko želite da unapredite svoje kuvarske veštine – ovaj savet će vam biti veoma koristan
podeli vest:
Kuvanje je kao matematika – ima svoje formule koje uvek daju očekivani rezultat. Upravo je i kuvanje pirinča zasnovano na jednoj jednostavnoj formuli u kojoj je najvažnija proporcija, odnosno odnos količina vode i pirinča.
Zato, ako želite da vam pirinač svaki put uspe dovoljno je da stavite vodu i pirinač u proporciji 1:1, znači – koliko pirinča ima u posudi, toliko je potrebno da sipate i vode.
Vegetarijanski i veganski recepti su sve popularniji i popularniji, ali takođe su i sve ukusniji i ukusniji
25.11.2022
GurmanlookKremasta simfonija ukusa u vašem tanjiru
16.11.2022
GurmanlookMeđutim, trik je u potpuno neočekivanom sastojku. Ukoliko stavite jednu šolju vode i jednu šolju pirinča – dodajte i par kapi limunovog soka, posolite i poklopite.
Posle 20 minuta kuvanja na nižoj temperaturi dobićete savršen pirinač.
Iako pastu i špagete vezujemo za Italiju, izgleda da nam istorija ipak govori drugačije
15.11.2022
GurmanlookHrskavi Švedski hleb je jednostavno pecivo koje kod naših domaćica postaje sve popularnije
13.11.2022
GurmanlookAko su ga spremali naši stari, što ne bismo i mi, a i valja obogatiti zimski jelovnik kojom kalorijom više
02.11.2022
GurmanlookRecept za uštipke bez kvasca, idealan doručak ili večera za sve koji žure
29.10.2022
GurmanlookAleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige, objasnio je gde leži izlaz iz krize u kojoj se naše društvo nalazi.
pre 16 sati
Kolumna
Ostavite komentar