Slobodno vreme > Horoskop

Planeta LJUBAVI ušla u Jarca i tu će da se zadrži do 16. februara! Evo koga čeka velika SREĆA, a koga NEMIR

Jarac je suzdržan i zatvoren znak, u kome se planeta telesnih užitaka, lepote i romantike ne oseća najbolje

Izvor: K1info

Autor: zena.blic.rs/Anica Ninković

28/01/2024 > 20:53

podeli vest:

Planeta LJUBAVI ušla u Jarca i tu će da se zadrži do 16. februara! Evo koga čeka velika SREĆA, a koga NEMIR
Foto: Freepik.com


Planeta Venera je ušla u znak Jarca 23. januara i tamo će da boravi do 16. februara, kada će da pređe u Vodoliju. Neko vreme u istom znaku pratiće je i Merkur i Mars, što znači da će idućih nedelja uticaj Jarca biti veoma istaknut.

Jarac je suzdržan i zatvoren znak, u kome se planeta telesnih užitaka, lepote i romantike ne oseća najbolje. U vreme Venere u Jarcu ljubavni odnosi poprimaju nijanse materijalizma i proračunatosti, što je velika razlika u odnosu na spontanost i pustolovnost, koje su prevladavale dok je Venera boravila u Strelcu.

Ako vam neko izjavi naklonost, bićete oprezni i nepoverljivi. Trebaće vam mnogo vremena da se opustite i steknete poverenje u nekog. Više će vas privlačiti pomisao na zasnivanje dugotrajne veze, nego na kratke erotske avanture.

Pre nego što započnete vezu, razmotrićete uticaj potencijalnog odnosa na vaš društveni status i ekonomske prilike. Želećete da imate uz sebe nekoga ko vam može ponuditi stabilnost i predvidljivost, pa ćete uzeti u obzir kandidatovu imovinu, sposobnost zarađivanja i potrošačke navike.

Iako je lišena nežnosti i čarolije, Venera u Jarcu povoljna je utoliko što navodi na pojednostavljenje i pročišćenje intimnog života. Mnogi će se baciti na raskide privatnih odnosa koji ih opterećuju i na učvršćenje onih koje smatraju korisnima i perspektivnima.

Ovaj astrološki događaj će najviše da razveseli Jarčeve, Bikove i Device, a Škorpije i Ribe imaće takođe obilje razloga za osmeh. Svi navedeni imaće povećane izglede da izgrade nove ili poboljšaju postojeće privatne odnose i da uvedu reda u svoju intimnu scenu.

Foto: Pixabay.com

 

Ovnovi, Rakovi i Vage moraće da se više trude i da se odriču da bi dosegli ljubavnu sreću. Njihovi partneri i simpatije pomalo će im otežavati život ili oscilirati u raspoloženju. Treba da budu korektni i da zahtevaju korektnost od druge strane.

Izbegavajte da se služite igricama i pretvaranjem i suzdržite se od dramatičnih izliva emocija, naročito u javnosti.

 

Ostavite komentar