Slobodno vreme > Lepota/Moda

Dženifer Aniston promenila BOJU KOSE i baš ta nijansa je HIT sezone

Nijansa i moderna verzija najpopularnije frizure svih vremena sigurno će vas podmladiti

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimovic

18/10/2024 > 12:36

podeli vest:

Dženifer Aniston promenila BOJU KOSE i baš ta nijansa je HIT sezone
Foto: Tanjug/AP Photo/Lewis Joly


Sve smo želele tu čuvenu frizuru gledajući popularnu seriju "Prijatelji"...

Ovogodišnja dodela Emi nagrada nije prošla bez poznate glumice Dženifer Aniston koja je prošetala crvenim tepihom i novom nijansom plave kose za koju smo sigurni da će biti veliki trend ove jeseni a i zime.

Boja koja je više puterasta nego zlatna, prilično podseća na staru boju i frizuru koju je Dženifer imala u seriji, a ova trenutna boja je moderna interpretacija čuvene frizure "Rejčel", samo sa dužim slojevima i ravnijim izgledom, stilizovana četkom i fenom.

Ukoliko postoji osoba na ovoj planeti koja može uticati na odluke o lepoti mnogih žena, to je Dženifer Aniston. Zbog toga su mnogi poludeli za njenom linijom proizvoda za negu kose LolaVie, a pritom godinama nose jednu od najpopularnijih frizura svih vremena, „Rejčel“ - koju je nosila glumeći Rejčel Grin u seriji „Prijatelji“.

Foto: Tanjug/AP Photo/Tina Fineberg

 

Zahvaljujući svom izgledu na crvenom tepihu na dodeli nagrada Emi 2024. inspirisaće mnoge da isprobaju novu plavu boju kose.

Ove sezone se vraćamo tamnijim korenima i puterastim krajevima - dobro je znati da ovi pramenovi ne dopiru do korena kose, kako bi se postigao prirodniji izgled osunčane kose. 

Za razliku od bob dužine koju je nosila tokom snimanja serije, njena trenutna frizura ima duže slojeve i važno je da je stilizuje četkom i fenom, u nešto ravniju verziju legendarne frizure.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar