DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 11. FEBRUAR Blizanci u tajnoj vezi, Device bolje da "štekaju" novac, a Vage u problemu sa ovim
Neki će se suočiti s važnim odlukama koje će im promeniti budućnost
11.02.2025
HoroskopGLUMICA JE KRIVA ZA RAZVOD BIVŠEG PREDSEDNIKA? Cela zemlja bruji o ovome, a red je bio i da se njen glas čuje! (VIDEO)
Odlučila je da se oglasi, jer se još u prošlosti suočila sa glasinama koje su uništile njen brak
28.01.2025
Celebrity"OVO NIKAD NEĆU PODRŽATI" Dženifer Aniston iskreno o fitnes rutinama i "mučenju" za lepotu
Ova glumica, koja već decenijama oduševljava svojim izgledom, otvoreno je progovorila o svom pristupu vežbanju i očuvanju lepote
10.01.2025
Lepota/ModaDženifer Aniston promenila BOJU KOSE i baš ta nijansa je HIT sezone
Nijansa i moderna verzija najpopularnije frizure svih vremena sigurno će vas podmladiti
18.10.2024
Lepota/ModaDženifer Aniston JAKO LOŠE nakon smrti Metjua Perija: Prijatelji ZABRINUTI, ovo ju je RAZORILO
Imali su blizak i čvrst odnos, budući da su se poznavali i pre uloga Čendlera Binga i Rejčel Grin u seriji "Prijatelji"
07.11.2023
CelebrityDženifer Aniston lila KROKODILSKE SUZE dok je pričala o ZAVISNOSTI Metjua Perija: Pomisao da mogu da ga IZGUBIM...
Ona je bila uz čuvenog Čendlera i pružala mu ruku podrške
31.10.2023
CelebrityKošta 79 MILIONA i "miriše" na POMIRENJE: Bred Pit je POKLONIO Dženifer Aniston nešto što se NE KUPUJE PRIJATELJICI
Ovaj dar za njih dvoje mnogo je više od novca, to je ogromno sećanje na njihov brak
27.10.2023
CelebrityDženifer Aniston KAO OD MAJKE ROĐENA u novoj seriji - VRELA SCENA o kojoj SVI PRIČAJU
Iza Dženi su više od tri decenije karijere, ali se u 54. godini obnažila tek drugi put u karijeri
14.10.2023
CelebrityDženifer Aniston se SKINULA u 55. godini, odmah stigla ponuda - UDAJ SE ZA MENE
Glumica se slikala za naslovnicu Fashion Booka, a komentari su preplavili internet
02.10.2023
CelebritySVI SU IM ZAVIDELI, a ove VELIKE LJUBAVI iz Holivuda su PUKLE pre nego što su stale na LUDI KAMEN
Veridbe poznatih koje su pukle tik pred zaključenje braka
14.08.2023
CelebrityNekada je KONOBARISALA, a danas ima IMPERIJU: Bogatstvo Dženifer ANISTON procenjuje se na 320 MILIONA dolara
Sa serijom "Friends" krenula je 1994. godine, a samo između 1997. i 2011. zaradila je 75 miliona dolara od filmskih honorara
14.08.2023
CelebrityDženifer ANISTON o posledicama PRETERANOG VEŽBANJA Mislila sam da MORA da me BOLI
Glumica je nedavno objavila video na na Instagramu na kojem promoviše novi način vežbanja koji se zove Pvovle
08.07.2023
CelebrityIzgledaš DOBRO za svoje GODINE... Dženifer Aniston otkrila kako REAGUJE na kompliment koji je zapravo UVREDA
U boljoj sam formi nego kad sam imala 20 godina. Telo, duh, um, sve je 100 odsto sada bolje, istakla je glumica
13.06.2023
CelebrityDženifer ANISTON snimljena kako se GRLI sa BIVŠIM MUŽEM: Da li su svojoj ljubavi dali NOVU šansu?
Bivši supružnici večerali su sa zvezdom komedija Džejsonom Bejtmanom i njegovom ženom Amandom Anko
26.04.2023
CelebrityKako da vam KARMIN duže stoji: Dženifer Aniston ima SJAJNU CAKU
Trik koji ruž čini dugotrajnijim slavna glumica je naučila od svoje šminkerke Džilijan Dempsi
19.04.2023
CelebrityDženifer Aniston otkrila SJAJAN TRIK za BUJNU KOSU: Pet nikad jednostavnijih koraka
Holivudska glumica Dženifer Aniston podelila je na Instagramu trik kojim postiže volumen u kosi
14.04.2023
CelebrityDženifer Aniston odrŽala MODNU LEKCIJU: Ovako se to radi na CRVENOM TEPIHU
Poznata glumica ima figuru na kojoj bi mogle da joj pozavide mnoge mlade devojke
17.03.2023
CelebrityKo bi rekao da su joj 54... Dženifer Aniston slavi rođendan, koleginica joj kao SESTRA
Zvezda filma "Your Place or Mine" podelila je rođendansku poruku koleginici iz televizijske serije "The Morning Show" za njen 54. rođendan
12.02.2023
DisplayMaks Barbakov REŽIRAĆE KOMEDIJU sa Džulijom Roberts i Dženifer Aniston
Detalji o filmu za sada nisu poznati, osim da je Barbakov smislio koncept i napisao scenario
06.02.2023
Film/Serija