Slobodno vreme > Lepota/Moda

15 dana bez lakiranja? Ovaj LAK svi hvale jer tako dugo traje na noktima

Stekao je posebnu popularnost na Instagramu jer nokti izgledaju kao da ste upravo izašle iz salona

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimović

24/10/2024 > 10:00

podeli vest:

15 dana bez lakiranja? Ovaj LAK svi hvale jer tako dugo traje na noktima
Foto: Freepik.com


Društvene mreže su pune preporuka i saveta za ljubiteljke lepote, a jedan određeni lak za nokte stekao je posebnu popularnost na Instagramu jer omogućava noktima da izgledaju kao da ste upravo izašle iz salona – i to sve iz udobnosti svog doma! Ako volite gel manikir, ali želite uštedeti vreme i novac, ovaj lak će vam sigurno privući pažnju.

Reč je o Essie Gel Couture laku za nokte, koji je postao pravi hit među korisnicama. Njegov puni, sjajni efekat podseća na popularne manikir trendove, kao što je „glazirana manikura“ ili nokti s efektom sjajila za usne.

Oduševljene korisnice tvrde da nokti deluju profesionalno sređeno uz samo dva sloja ovog laka.

Jedna zadovoljna korisnica podelila je svoje iskustvo i naglasila da joj manikir traje čak 15 dana bez ljuštenja i pucanja.

 

 

Ključ za dugotrajnost je i povremeno ponovno nanošenje završnog sloja, što produžava savršen izgled noktiju. Pored sjaja i otpornosti, Essie Gel Couture dodatno štiti nokte od oštećenja, što je još jedan plus.

Nanošenje je krajnje jednostavno zahvaljujući širokoj i preciznoj četkici, pa čak i one koje nisu vešte u manikiru mogu lako postići besprekoran izgled.

Foto: Freepik.com

 

Lak je dostupan u mnogim prodavnicama širom Srbije, a njegova cena iznosi oko 1.500 dinara. Ako tražite način da vaši nokti uvek izgledaju sveže sređeni i negovani, ovaj lak je sjajan izbor!

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar