Slobodno vreme > Porodica i Deca

Kiša je i ne znate gde ćete sa decom? Otkrivamo vam besplatnu školu roditeljstva i najslađu trku beba, a ovo je program

Besplatna Bebiron puzijada i školica roditeljstva održaće se u nedelju u Beogradu, a ovo je detaljan program

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

14/09/2024 > 12:15

podeli vest:

Kiša je i ne znate gde ćete sa decom? Otkrivamo vam besplatnu školu roditeljstva i najslađu trku beba, a ovo je program
Foto: Savetovalište Bebiron


Loše je vreme i ne znate gde ćete sa decom? Kako su sve zakazane manifestacije otkazanezbog lošeg vremena, donosimo vam vest da besplatna škola roditeljstva nije otkazana, kao ni trka beba.

Naime, najslađa trka beba, besplatna Bebiron puzijada i školica roditeljstva održaće se u nedelju u TC Big u Beogradu!
Savetovalište Bebiron, prvo besplatno digitalno savetovalište za trudnice i nove sajber roditelje ovog vikenda posetite besplatnu manifestaciju ,,Dan za roditeljstvo".  U nedelju, 15. septembra, u TC Big  pozvani su svi one čija deca rastu nekom novom brzinom. 

Foto: Savetovalište Bebiron

 

Manifestacija  ,,Dan za roditeljstvo" je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Najslađa trka bebirona, Puzijada, koju organizuje Savetovalište Bebiron održaće se od 10:30 sati i obradovaće sve mame i tate čiji bebironi uzrasta od osam do 14 meseci puzaju poput vetra. Savetovalište Bebiron već je pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže trenutke koje ćemo prepričavati u nedogled.

Iako puzanje nije neophodan preduslov da bi beba prohodala, veoma je važno. Pomaže bebi da pravilno raste i da se razvije, a kada bebu od ranih meseci učite zabavi, igri, druženju, sportskom duhu, borbi za nagrade i ostvarivanju cilja, to je onda pun pogodak!

Foto: Savetovalište Bebiron

 

Zato vas pozivamo na najslađu trku još slađih bebirona gde ćemo otkriti I šta ih najviše
motiviše da prvi stignu na cilj! I to nije sve! Nakon Puzijade u 13 h započećemo i Bebironovu besplatnu Školicu za trudnice i tate.

Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj  kao i ishrana beba i dece, besplatna Školica za trudnice i tate pored predavanja posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom ,,Roditelje učimo, a o deci brinemo”.

Foto: Savetovalište Bebiron

 

Dodatne informacije i pitanja možete postaviti direktno Savetovalištu Bebiron putem naloga na društvenim mrežama Facebbok,Instagram i Viber community-a.

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar