Slobodno vreme > Porodica i Deca

Najbolja zabava za najmlađe je ovog vikenda u Savskom parku: Ovo je CEO PROGRAM koji je besplatan za sve

Dečiji sajam, 35 po redu, održaće se ovog vikenda, 28. i 29. septembra, u Savskom parku Beograda na vodi od 10 do 19 časova

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

24/09/2024 > 17:36

podeli vest:

Najbolja zabava za najmlađe je ovog vikenda u Savskom parku: Ovo je CEO PROGRAM koji je besplatan za sve
Foto: Dečiji sajam


Dečiji sajam, 35 po redu, održaće se ovog vikenda, 28. i 29. septembra, u Savskom parku Beograda na vodi od 10 do 19 časova.

U Savskom parku Beograda na vodi oba dana posetioce očekuje pregršt najrazličitijih sadržaja kao i više od 80 izlagača koji će na svojim štandovima predstaviti svoje proizvode i usluge. Na velikoj bini u neprekidnom program smenjivaće se dečiji horovi, baletske i folklorne grupe, predstave, glumci, kao i veliki broj animatora.

Foto: Dečiji sajam

 

Takođe, na sportskom terenu će oba dana biti organizovani turniri i prezentacije u raznim sportovima.

Tradicionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, kao i njihovim roditeljima i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, ali i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja i pravog praznika za naše mališane.

 

 

 

Dakle, još jedan razlog više da nam dođete tog vikenda do Savskog Parka u Beogradu na vodi.

Foto: Dečiji sajam

 

Mališanima ćete pružiti dane nesvakidašnje zabave i edukacije. Moći će da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, da gledaju ili budu deo pozorišnih predstava, učestvuju u edukativnim radionicama, takmiče se u najrazličitijim igrama i osvoje vrlo vredne nagrade! Obećavamo ispunjen vikend i za roditelje i za decu!

I ono što je najvažnije, ulaz na sajam je besplatan! U svim sadržajima naši najmlađi junaci moći će da uživaju i učestvuju potpuno besplatno! Čekamo vas za vikend u Savskom parku Beograda na vodi!

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar