Sport > Fudbal

Zvezda se SELI SA TOPČIDERSKOG BRDA? Evo gde će igrati naš NAJTROFEJNIJI KLUB

Dok budu trajali radovi na renoviranju stadiona "Rajko Mitić", Crvena zvezda igraće u Zaječaru, Leskovcu ili Loznici

Izvor: K1info/Tanjug

17/01/2023 > 07:25

podeli vest:

Zvezda se SELI SA TOPČIDERSKOG BRDA? Evo gde će igrati naš NAJTROFEJNIJI KLUB
Foto: Facebook Crvena Zvezda


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će Srbija dobiti Nacionalni stadion koji će biti jedan od najlepših u Evropi.

- Razgovarao sam sa Čeferinom (UEFA) i tražio sam od njega, ali neću da kažem šta je bio njegov odgovor... To će biti jedan od najlepših stadiona u Evropi, sa oko  55.000 gledalaca, potpuno zeleni sa drvenim gredama u ekološkom stilu, fantastične lepote. Biće nešto izvanredno - istakao je Vučić.

On je rekao gostujući na TV Hepi u emisiji Ćirilica da naši građani nisu racionalni po pitanju izgradnje tog stadiona i istakao da ćemo sve većim ulaganjem u sportsku infrastrukturu imati i sve bolje rezultate u sportu, ali i da se menjaju navike navijača i da oni hoće tu sa porodicom i da nešto pojedu i popiju.

- Mi ćemo sada da otvorimo krajem marta i u aprilu tri stadiona, tri 'lepotice', u Zaječaru, Loznici i u Leskovcu. Kada krene Marakana da se radi, stadion Rajko Mitić, Zvezda će da igra na jednom ili na dva od tih stadiona - kazao je predsednik.

Dodao je da verujem u to da će Dragan Stojković Piksi napraviti dobar tim i da će Srbija posle dugo vremena uspeti da se plasira na Evropsko prvenstvo.

- Verujem da ćemo uspeti da napravimo sve bolje rezulate, kao i u rukometu i košarci - rekao je Vučić.

On je istakao da ćemo u košarci tek imati dobre rezultate jer imamo najaču ekipu.

- To je reprezentacija kojoj malo ko u Evropi može da suprotstavi. Verujem u njih, ali moramo da gradimo infrastrukturu, moramo da menjamo navike. Ne žele ljudi samo da dođu da navijaju, već i da uživaju, pojedu tu i popiju i da im to bude kompletan doživljaj - rekao je Vučić.

 

 

 

Ostavite komentar