Sport > Fudbal

DŽEKO napustio Italiju posle 7 godina, Đuričić i zvanično ČLAN PANATINAIKOSA

Fudbalska pijaca je uveliko počela, a uz K1info.rs saznajte sve o aktuelnim transferima

Izvor: K1info/Tanjug

22/06/2023 > 07:54 >> 17:01

podeli vest:

DŽEKO napustio Italiju posle 7 godina, Đuričić i zvanično ČLAN PANATINAIKOSA
Foto: K1info/Freepik.com/Pexels/Pixabay/Wikipedia


Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko i zvanično će pojačati Fenerbahče, objavio je ovaj turski klub na svojim društvenim mrežama.

Iz Fenera navode da je dogovor sa doskorašnjim igračem Intera postignut i da je ostalo samo da prođe lekarske preglede kako bi potpisao dvogodišnji ugovor.

Džeko je sedam godina proveo u Italiji, posle Rome je igrao za Inter s kojim je osvojio dva Kupa i dva Superkupa, dok je nedavno izgubio finale Lige šampiona od Mančester sitija - kluba sa kojim je dva puta osvajao Premijer ligu.

Džeko ima 37 godina, na 101 meču za Neroauzre dao je 31 gol i upisao 15, asistencija.

Novi golman na Marakani

Dosadašnji golman Hapoela Ber Ševe Omri Glazer potpisao je danas ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je beogradski klub.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Glazer (27) je poslednje dve sezone branio za Hapoel, a pre toga je bio član Sekcije Nes Zione, Makabija iz Haife i Hapoel Ranane.

On će na golu šampiona Srbije da zameni Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

Zvezda i TSC se dogovorili, veliki talenat menja sredinu

Fudbalski klub Crvena zvezda dogovorila je posao sa TSC-om, pa će mladi talentovani fudbaler crveno-belih Petar Stanić od nastupajuće sezone biti član kluba iz Bačke Topole.

Telegraf je došao do svih detalja, pa će Stanić sa Marakane otići za 150.000 evra i 50 odsto udela od naredne prodaje.

Ovaj 21-godišnjak je za šampiona Srbije potpisao na leto 2021. godine, odigrao je 13 utakmica, a u međuvremenu je bio na pozajmici u Spartaku iz Subotice gde je zabeležio 13 nastupa.

Foto: Starsport

 

Radi se o veznom igraču visokom 1,86 cm rođenom u Pančevu, karijeru je upravo počeo u Dinamu, a nastavio u Železničaru iz svog rodnog grada.

Prošao je juniorske korake u OF Beogradu, a sada će biti pojačanje TSC-u kojeg očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona.

Đuričić u Panatinaikosu

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Đuričić potpisao je za Panatinaikos, potvrdio je grčki klub na zvaničnom sajtu. 

Iskusni 31-godišnji krilni napadač je sa čelnicima kluba iz Atine potpisao dvogodišnji ugovor, a stigao je bez obeštećenja pošto mu je istekla saradnja sa čelnicima italijanske Sampdorije.

Đuričić je u Panatinaikos stigao na insistiranje srpskog trenera Ivana Jovanovića koji je prošle sezone doveo klub do drugog mesta i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, gde će u drugom kolu igrati protiv ukrajinskog kluba Dnipro-1. 

Ostavite komentar