Sport > Fudbal

NI REGION ne može da se OPASULJI zbog naše ZVEZDE: NIJE U ŠOLDIMA SVE!

Crvena zvezda poražena je od Partizana (2:1) u 171. večitom derbiju i odmah je smenila trenera Baraka Bahara i vratila Vladana Milojevića

Izvor: K1info/informer.rs

21/12/2023 > 09:37

podeli vest:

NI REGION ne može da se OPASULJI zbog naše ZVEZDE: NIJE U ŠOLDIMA SVE!
Foto: Printscreen


Barak Bahar, posle poraza u 171. večitom derbiju od Partizana, nije više trener fudbalera Crvene zvezde!

Partizan se pobedom vratio na prvo mesto na tabeli Superlige i osvojio jesenju titulu. O 171. večitom derbiju i smeni Baraka Bahara bruje i mediji u regionu. 

O Zvezdinom potrošenom novcu piše zagrebački ''Index'', koji u tekstu pod naslovom ''Partizan srušio Zvezdu i preuzeo vrh tabele'' ističe:

- Zvezdaši mogu da budu vrlo nezadovoljni učinkom u ligi ove sezone, budući da nakon prelaznog roka u kojem je potrošeno mnogo novca na transfere aktualni prvaci gledaju u leđa Partizanu - piše portal Index.

Aludirajući na to što Zvezda ima znatno skuplji tim, sarajevski ''Sportsport.ba'' piše posle derbija : "Nije u šoldima sve - Partizan slavio protiv Zvezde i vratio se na prvo mesto!''

Kada je u pitanju vrednost igrača dva tima na ''Transfermarktu'', Zvezdin tim se procenjuje na 72.33 miliona evra, a Partizanov na znatno skromnijih 34.18 miliona.

"Jutarnji", takođe piše o potresima na Marakani: "Zvezda je posle  poraza od Partizana ekspresno oterala trenera, vraća se veliki ljubimac navijača. Vladan Milojević će se nakon četiri godine vratiti na klupu crveno-belih. Izraelac Barak Bahar više nije trener Crvene zvezde. Poraz u najvećem derbiju srpskog fudbala nadovezao se na loše igre u Ligi šampiona  što je očito bila kap koja je prelila čašu čelnim ljudima kluba s "Marakane".

Baharu je očito odzvonilo i pre utakmice s Partizanom, čekao se samo idealan povod, jer se već zna da će novi/stari trener Crvene zvezde biti 53-godišnji Vladan Milojević".

- Beograd je crno-beli: Partizan konačno savladao Crvenu zvezdu i vratio se na prvo mesto na tabeli - piše portal klix.ba.

"Ovo je beogradskim crno-belima bila prva pobeda nad najvećim rivalom nakon više od tri godine bez trijumfa u večitom derbiju budući da su poslednji put trijumfovali 10. jula 2020. godine u Kupu Srbije kada je bilo 1:0 i deset uzastopnih mečeva bez pobede protiv Crvene zvezde. Partizan je poslednji ligaški trijumf protiv najvećeg rivala zabežio 22. septembra 2019. godine kada je bilo 2:0".

Ostavite komentar