Sport > Fudbal

ZMAJEVI U TEŠKOJ SITUACIJI PRED POSLEDNJE KOLO! ŽELEZNIČAR OSTVARIO JAKO BITNU POBEDU!

Sledeće sezone gledaćemo u Superligi Spartak, Novi Pazar, Radnički Niš

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

18/05/2024 > 18:18

podeli vest:

ZMAJEVI U TEŠKOJ SITUACIJI PRED POSLEDNJE KOLO! ŽELEZNIČAR OSTVARIO JAKO BITNU POBEDU!
Foto: Starsport


Iako je u toku utakmica između Radnika i Spartaka, kolo pre kraja već se zna ko ispada, ko će u doigravanje, a ko ostaje u elitnom rangu srpskog fudbala...

Jedna od najmlađih ekipa u ligi, Voždovac, pretrpeo je izuzetno bolan poraz od IMT-a. Zmajevi su izgubili sa 2:1, i zahvaljujući pobedi Železničara nad Novim Pazarom od 3:1, došli su na korak od ispadanja u drugi rang! Poveo je Voždovac preko Flemingsa u 16. minutu, međutim samo tri minuta kasnije Zulfić je poravnao rezultat. Potpuni preokret IMT-u doneo je Luković u 51. minutu. 

Železničar je golovima Stankovića (3), Romaniča (82) i Kahvića(90+3) gotovo obezbedio doigravanje! Počasni gol za Novopazarce postigao je Petković (45). Treba reći i da je nekadašnji igrač Partizana i jedini strelac za goste dobio crveni karton u 73. minutu pri rezultatu 1:1. U trećem meču današnjeg dana Javor je savladao Radnički u Nišu sa 2:1.

Sledeće sezone gledaćemo u Superligi Spartak, Novi Pazar, Radnički Niš. IMT je najbliži takođe obezbeđivanju istog ishoda, a svoju šansu u poslednjem kolu tražiće Javor koji ima dva boda manje od traktorista i obezbedio je doigravanje u najgorem slučaju. Železničar takođe vreba svoju šansu, Voždovac je jednom nogom u Prvoj ligi Srbije a ono što je sigurno jeste da Radnik iz Surdulice neće igrati više u najjačem rangu takmičenja.

U poslednjem kolu igraju:

Novi Pazar : Radnički Niš

Javor : Železničar

Spartak : IMT

Voždovac : Radnik

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Ostavite komentar