Sport > Fudbal

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PO TREĆI PUT VODI PARTIZAN SA KLUPE! Evo šta je rekao pred sutrašnji meč sa Napretkom

U prvom kolu nove sezone Superlige Srbije, Napredak i Partizan igraju sutra na stadionu Partizana...

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

18/07/2024 > 22:37

podeli vest:

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PO TREĆI PUT VODI PARTIZAN SA KLUPE! Evo šta je rekao pred sutrašnji meč sa Napretkom
Foto: FK Partizan


Treći mandat na klupi crno-belih za Aleksandra Stanojevića zvanično počinje sutra. U prvom kolu Superlige Srbije, Partizan će biti gost na svom stadionu protiv Napretka iz Kruševca. 

Fudbalski savez Srbije ispunjava obećanje da će sanirati terene širom države. Tako su Napredak i Partizan postigli dogovor da, dok se ne završi postavljanje nove podloge na stadionu u Kruševcu, svoje utakmice kao domćin igra na stadionu u Humskoj ulici.

Znam šta hoćemo, znam kakva nam je strategija, a kako ćemo izgledati ne znam, jer nismo imali dovoljan broj zajedničkih treninga da bismo došli do sinhronizacije u svakom smislu te reči, rekao je novi-stari trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči starta Superlige protiv Napretka.

- Meni je sutra život i stvarno tako mislim, jednostavno, totalno sam posvećen. Ima trenera koji razmišljaju o Kijevu (utakmica se igra narednog utorka, prim.aut) i bave se njima, tako da lično igrači i ja smo fokusirani na Napredak -, istakao je Stanojević na konferenciji za medije.

Foto: FK Partizan

 

On je dodao da mu je drago što će navijači biti na južnoj tribini, jer su crno-beli gosti, a bojkot važi samo za domaće utakmice.

 

 

Stanojević nije hteo da "polemiše" sa Dragišom Binićem na temu bonus fudbalera:

- Niti polemišem, niti odgovaram, niti komentarišem, pogotovo ljude koji su bili uspešni u svetu fudbala. Nema potrebe. Ako bude potrebe, pričaću na nekoj stručnoj tribini -, poručio je Stanojević.

 

Utakmica 1. kola Superlige Srbije između Napretka i Partizana igra se u petak sa početkom u 21 čas. 

 

 

Ostavite komentar