Sport > Fudbal

Bivši reprezentativac Srbije govorio o meču između PARTIZANA i Genta! ŽAL što neće biti navijača!

Fudbaleri Partizana dočekuju Gent u prvom meču plej ofa za plasman u Ligu konferenecija

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

21/08/2024 > 20:55

podeli vest:

Bivši reprezentativac Srbije govorio o meču između PARTIZANA i Genta! ŽAL što neće biti navijača!
Foto: madeinfoot.ouest-france.fr


Fudbaleri Partizana u četvrtak od 20:15 dočekuju na svom stadionu belgijski Gent u prvom meču plej ofa za kvalifikaciju za Ligu konferencija. 

Jedan od fudbalera Genta je i Stefan Mitrović koji je rekao pred dvomeč sa vicešampionom Srbije da svi znaju da je on navijač Crvene zvezde, da je ranije ambijent u Partizanu bio bolji i istakao da mu je žao što sutra neće biti publike:

- Nisam nikada debitovao za Zvezdu, naravno da sam navijač Zvezde, to svi znaju, ali ne da mi to neku dodatnu motivaciju, u meč ću ući kao i u svaku drugu utakmicu - rekao je 34-godišnji Mitrović, koji se zimus vratio u Gent za koji je igrao i od 2015. do 2018. godine.

Utakmica će se sutra od 20 i 15 igrati bez prisustva publike zbog kazne koju je Partizanu izrekla Evropska fudbalska unija (UEFA):

- Mnogo mi je žao što igramo bez navijača, i zbog mojih prijatelja i porodice. Ali, tako je kako je, spremamo se za utakmicu kao i za svaku drugu, znamo kvalitete Partizana, imaju veliki individualni kvalitet, upoznati smo sa njima, znamo da će biti veoma teška utakmica - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar