Sport > Fudbal

POGLEDAJTE kako izgleda JUBILARNI logotip povodom 80 godina SD Crvena zvezda!

Danas je u prostorijama kluba prikazan novi jubilarni logotip povodom 80 godina postojanja.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

08/10/2024 > 16:00

podeli vest:

POGLEDAJTE kako izgleda JUBILARNI logotip povodom 80 godina SD Crvena zvezda!
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Sportsko društvo Crvena zvezda organizovalo je danas promociju jubilarnog logotipa povodom 80 godina postojanja, koje će biti obeleženo 2025.

 

 

Promocija je organizovana u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Javni konkurs za izbor idejnog rešenja raspisan je 28. juna ove godine, a nakon žiriranja je odabrano i pobedničko grafičko rešenje, koje je predstavljeno na "Marakani", kao i njegov autor master grafičkog dizajna Milovan Popović.

Prisutnima se na promociji jubilarnog logotipa obratio generalni direktor FK Crvena zvezda i predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda - Zvezdan Terzić.

"Danas smo se okupili lepim povodom, kako bismo promovisali jubilarni logotip posvećen proslavi našeg 80. rođendana, koji ćemo obeležiti 4. marta sledeće godine. Raspisan je konkurs, nismo znali ko šta radi, svi kandidati su bili sakriveni iza šifri. Imali smo eminentan sastav žirija i mogu da istaknem da smo zadovoljni logotipom povodom našeg 80. rođendana. Mnogo toga smo prošli za ovih osam decenija, mnogo truda, strasti, emocija su uložili svi naši prethodnici koji su postavili temelje SD Crvena zvezda i to mlađima uvek mora da bude put kojim će ići, imajući u vidu šta su sve naši slavni prethodnici uradili", rekao je Terzić, saopšteno je na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

Terzić je zatim dodao:

"Nama predstoji da pobeđujemo i da narod koji voli Crvenu zvezdu u najvećoj meri u ovoj zemlji bude zadovoljan, kao i da se pripremimo na pravi način za proslavu našeg 80. rođendana. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim ljudima koji su učestvovali, a nisu pobedili, jer su uložili vreme i emociju, za našu i njihovu Crvenu zvezdu. Želeo bih takođe i da čestitam današnjem laureatu, kao i da svim našim sportistima koji u narednom periodu imaju, posebno evropske susrete i izazove poželim mnogo sreće i uspeha. Hvala svima koji su došli i uvek imajte na umu šta znači ovaj grb, dres i zastava Crvene zvezde. Živela Srbija, živela Crvena zvezda, hvala vam svima", istakao je Terzić.

Crvena zvezda je navela da su pripreme za 80. rođendan već počele.

"Izbor jubilarnog logotipa, koji će tokom predstojeće godine biti zastupnjen u našem Sportskom društvu je samo početak obeležavanja osam istorijskih decenija Crvene zvezde. Tokom prethodnih 80 godina deo našeg kolektiva su bili izvanredni sportisti, koji su se zlatnim slovima upisali u istoriju, ali i doprineli dostizanju najvećih sportskih rezultata, kako u državnim okvirima, tako i na evropskoj i svetskoj sceni", zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar