Sport > Fudbal

NAJUTICAJNIJA POSLOVNA ŽENA stiže u PARTIZAN! Hoće li ovaj Ljajićev tim spasiti crno-bele?

Skupština Partizana počinje danas od 15 časova u Sportskom centru crno-belih u Zemunu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

21/10/2024 > 11:23

podeli vest:

NAJUTICAJNIJA POSLOVNA ŽENA stiže u PARTIZAN! Hoće li ovaj Ljajićev tim spasiti crno-bele?
Foto: Instagram/Milka Forcan


Nova radna komisija Partizana biće sačinjena od sedam članova. Pored Rasima Ljajića koji će tu biti, te bivših asova crno-belih - Predraga Mijatovića i Danka Lazovića u pomenuto klupsko telo biće uvrštena i Milka Forcan, možda i najuticajnija žena u poslovnim krugovima na našim prostorima, saznaje Telegraf.

Forcan je prihvatila poziv Rasima Ljajića da se priključi Privremenoj komisiji u Humskoj. Hoće li ona bogatim iskustvom u ekonomiji, biznisu, finansijama, trgovini i odnosima sa javnošću da pomogne u stabilizaciji kluba u narednim mesecima? Veruje se da da.

Foto: Instagram/Milka Forcan

 

Ko je Milka Forcan?

Milka Forcan je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, posle koga se usavršavala u Londonu, a od 1992. godine je bila deo kompanije Delta M, u kojoj je aktivno učestvovala u razvoju i rastu doguravši da potpredsedničke pozicije.

Njeno angažovanje u pomenutoj kompaniji je prestalo 2010. godine posle čega je profesionalne aktivnosti usmerila na ekonomski i komunikacijski konsalting i lobiranje. Član Poslovnog saveta za Jugoistočnu Evropu (BAC), međunarodnog biznis foruma koji za cilj ima podršku evro integracija za sve zemlje regiona. Od strane Društva lobista Srbije, imenovana je na mesto predstavnika za EU. Član je uređivačkog odbora naučnog časopisa "Izazovi evropskih integracija" koji izdaje Službeni glasnik Srbije....

Podsetimo, Skupština Partizana počinje danas od 15 časova u Sportskom centru crno-belih u Zemunu, a posle zasedanja će biti održana i konferencija za medije.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar