Sport > Fudbal

DEBAKL ZVEZDE potresao i predsednika Vučića: "Ono je bilo teško za gledanje..."

Predsednik je ipak naglasio da veruje u trenera Milojevića

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

26/10/2024 > 12:12

podeli vest:

DEBAKL ZVEZDE potresao i predsednika Vučića: "Ono je bilo teško za gledanje..."
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka u utorak u okviru trećeg kola Lige šampiona sa čak 5:1 i tako posle tri runde elitnog takmičenja i dalje ostali bez ijednog osvojenog boda.

U drugom poluvremenu je šampion Srbije primio je tri gola, što je potreslo mnoge, pa i samog predsednika Aleksandra Vučića

Predsednik je istakao da je utakmica bila teška za gledanje.

- Zvezda mora biti mnogo jača od onoga što je bila u Monaku, verujem i da će biti. Ono je bilo teško za gledanje, teško, mnogo teško za gledanje. Ne zbog rezultata... Da Real Dortmundu pet golova u jednom poluvremenu. Drugačiji je fudbal danas, mnogo se više golova daje, brži su fudbaleri, fizička sprema je mnogo istaknutija nego pre. Veća je razlika između top igrača u odnosu na druge - rekao je predsednik, i dodao:

- Nije tu pitanje rezultata, igra je bila kao da igrate protiv četvrtoligaša otprilike. To je loše, biće bolja Zvezda, ja verujem u trenera Milojevića.

Podsetimo, 22. oktobra odigran je meč između Monaka i Crvene zvezde koji se završio rezultatom 5:1, a jedini strelac za crveno-bele bio je Ndiaje.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar