Sport > Košarka

ZVEZDA VEĆ DOBILA POKLON od Deda Mraza: Ispod jelke - POLONARA

Nije tajna da je Duško Ivanović želeo upravo Italijana da pokrije centarske pozicije, pošto ga je već trenirao u Baskoniji

Izvor: K1info

30/12/2022 > 09:11

podeli vest:

ZVEZDA VEĆ DOBILA POKLON od Deda Mraza: Ispod jelke - POLONARA
Foto: Starsport


Krilni centar Akile Polonara mogao bi da bude novo pojačanje Crvene zvezde, prenosi Sportski žurnal.

Kako navodi ovaj list, košarkaš koji je igrao u Dinamu iz Sasarija, Baskoniji, Fenerbahčeu i Efesu obući će crveno-beli dres, u kom će debitovati početkom 2023. godine.

Trener Efesa Ergin Ataman nedavo je izjavio da je 31-godišnji Polonara nezadovoljan u turskom timu i da je moguć njegov odlazak, a izvori Žurnala iz Istanbula tvrde da je njegov dolazak u Crvenu zvezdu gotova stvar.

Nije tajna da je Duško Ivanović želeo upravo Polonaru da pokrije centarske pozicije, pošto ga je trenirao u Baskoniji, ali i zbog toga što se ovaj Italijan uklapa u tip igrača koji je potreban Crvenoj zvezdi, koji se uklapa u afinitete trenera.

Polonara je ove sezone stigao u Efes, ali se nije baš naigrao u Turskoj pod dirigentskom palicom Ergina Atamana, pa je promena sredine sasvim realna opcija.

Pominjala se mogućnost da se preseli u Italiju i potpiše za Virtus iz Bolonje, ali se čini da je Duško Ivanović upravo ta veza koja će naterati Italijana da se umesto kući "provoza" do Beograda.

 

 

 

Ostavite komentar