Sport > Košarka

Kaboklo odradio prvi trening s PARTIZANOM, već sutra FENER u Areni: Vreme je da PADNU u BG

Partizan je u poslednja dva meča kod kuće izgubio od Fenerbahčea, a u gostima dva puta slavio

Izvor: K1info/Tanjug

08/11/2023 > 16:14

podeli vest:

Kaboklo odradio prvi trening s PARTIZANOM, već sutra FENER u Areni: Vreme je da PADNU u BG
Foto: Youtube PrintScreen/BC Partizan TV


Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo rekao je danas da je pre dolaska u Partizan video da se radi o velikom klubu i da zna da su Srbi strastveni narod. Crno-beli sutra (20.30) u Štark areni dočekuju Fenerbahče i nadaju se pobedi.

Kaboklo je danas, posle odrađenog prvog treninga u novom klubu, dao intervju za TV Partizan i tako se predstavio navijačima crno-belih.  

- Partizan je poseban. Pre nego što se ukazala prilika da dođem u Beograd video sam da se radi o velikom klubu. Kad sam stigao u grad osetio sam ljubav i strast navijača. Počastvovan sam što sam ovde. Veliki broj prijatelja mi je rekao da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Imamo odličnu ekipu, jedva čekam da počnem da igram - rekao je novi član Partizana.

Reprezentativac Brazila je rekao da ne oseća pritisak. 

- Biće teško. Nadam se da ću moći da se prikažem u dobrom svetlu, ostavim trag, pomognem u skokovima, da se oseti moje prisustvo u reketu. Počastvovan sam što sam prvi Brazilac u klubu - istakao je Kaboklo i naglasio da zna da su Srbi veoma strastveni i da mu se sviđa Beograd.

Anđušić: Vreme da pobedimo Fener u BG

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić kaže da je vreme da crno-beli, posle dva poraza na domaćem terenu u Evroligi, konačno kod kuće pobede Fenerbahče. 

- Očekuje nas sutra jako bitna utakmica pred našim navijačima. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa u dosadašnjem delu Evrolige. Igraju dobru košarku, imaju skor 5-1 tako da nas očekuje jako ozbiljna, kvalitetna i zahtevna utakmica. Verujemo da smo se spremili dobro i da ćemo pokazati pravu igru -  rekao je Anđušić.

Foto: Starsport

 

Partizan je u poslednja dva meča kod kuće izgubio od Fenerbahčea, a u gostima dva puta slavio.

- Mislim da je vreme da pobedimo kod kuće i da odbranimo domaći teren. Stalno govorimo koliko je bitno da se odnesu te pobede kad smo domaćini, jer znamo koliko to znači nama i našim navijačima i koliko je to bitno za skor na kraju lige. Potrudićemo se da sutra promenimo tu statistiku i da pobedimo kod kuće - kazao je bek crno-belih.

Anđušić je kratko govorio i o Brunu Kaboklu.

- Odradio je samo jedan trening, predstoji nam naredni period da se dobro upoznamo. Znamo svi da se radi kvalitetnom igraču, ozbiljnom atleti, koji će sigurno da doprinese našoj igri i skoku tima. Verujem da će se brzo uklopiti, deluje kao dobar momak i mi smo tu da mu što bolje olakšamo adaptaciju na novu sredinu i novi tim - zaključio je Anđušić.

Ostavite komentar