Sport > Košarka

Partizan se OGLASIO i prekinuo NAGAĐANJA oko kraja saradnje sa DUGOGODIŠNJIM sponzorom!

Saga oko Partizana i MTS-a, dugogodišnjeg sponzora KK Partizan, nastavila se danas.

Izvor: K1info

03/01/2024 > 17:55

podeli vest:

Partizan se OGLASIO i prekinuo NAGAĐANJA oko kraja saradnje sa DUGOGODIŠNJIM sponzorom!
Foto: Tanjug/Vladimir Sporcic


Sinoć su se pojavile glasine da je Partizan ostao bez jednog od sponzora zbog isteka ugovora sa Telekom Srbijom koji je važio do 31. decembra 2023. godine. Tako da je klub odlučio da se oglasi tim povodom na društvenim mrežama i suzbije sva nagađanja oko razloga za prekid saradnje. 

Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

"KK Partizan Mozzart Bet i trenutna situacija sa kompanijom Telekom Srbija.
U prvoj utakmici koju je KK Partizan Mozzart Bet odigrao u 2024. godini, crno-beli na svojim dresovima nisu imali prepoznatljiv logo MTS-a koji je kao sponzor, uz sitnije prekide, bio uz Klub gotovo dve decenije. Iako želja KK Partizan nije bila da se ta situacija mistifikuje, u javnost su počela da izlaze razna nagađanja i saznanja iza kojih možda stoje i neki motivi koji nisu vezani sa našim Klubom. Izvlačenje tendencioznih naslova na ovu temu nije ništa drugo nego direktno nanošenje štete KK Partizan Mozzart Bet.
Bez obzira na to, a iz obaveza prema istini, dugogodišnjem partnerstvu, jedno vreme čak i naslovnom sponzorstvu na kojem je KK Partizan zahvalan kompaniji Telekom Srbija, Klub želi da istakne činjenice:
Važeći ugovor je istekao 31.12.2023. godine i kao odgovoran Klub koji poštuje pravila i finansijski fer-plej Evrolige, mi nismo u mogućnosti da reklamiramo sponzora sa kojim nemamo važeći ugovor.
Klub čvrsto veruje da je razlog iz kojeg ugovor nije blagovremeno produžen i time obezbeđen kontiuitet u oglašavanju zaista tehničke prirode i da će veoma brzo biti potpisan.
Kao što se moglo i primetiti, Klub je privremeno uklonio logo sponzora sa opreme sa idejom da čim administrativne procedure budu okončane, logo bude postavljen na iste pozicije koje su MTS-u i pripadale." 
Stoji u zvaničnom  saopštenju kluba na društvenim mrežama.

Ostavite komentar