Sport > Košarka

(UŽIVO) Kraj! Partizan od SJAJA do OČAJA! VODILI 17 razlike, pa IZGUBILI 15 razlike!

Košarkaši Partizana u 20. kolu Evrolige gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu od 18.30h

Izvor: K1info

09/01/2024 > 18:11

podeli vest:

(UŽIVO) Kraj! Partizan od SJAJA do OČAJA! VODILI 17 razlike, pa IZGUBILI 15 razlike!
Foto: Starsport


Ako bi beogradski tim pobedio večeras, izjednačili bi se na tabeli, pošto crno-beli imaju skor 10-9, dok je Fener na 11-8.

Tok meča možete pratiti uživo na našem portalu!

 

UŽIVO:

1. četvrtina:

Sertač Šanl pogađa prve poene u meču, ali na drugoj strani Bruno Kaboklo pogađa trojku i Partizan vodi. Fener pravi probleme u reketu i uspeli su da nateraju Pi-Džej Doužera da napravi dva brza faula i moraće da napusti igru. Sjajna minijatura Bruna Kabokla i Kevina Pantera dovodi Partizan do prve ozbiljnije prednosti od 20:12. Džejlin Smit je ušao u igru, povukao sjajnu kontru i položio u koš uz dodatno slobodno bacanje. Partizan je zaigrao mnogo fokusiranije u odbrani, sveli su Fener na manje od 20 poena i posle prve četvrtine crno-beli vode sa 31:19.

 

2. četvrtina:

Džejlin Smit nastavlja gde je stao! Uvukao je Motlija u problem sa dva faula i Partizan vodi +14. Džejlin Smit pogađa trojku sa korakom unazad preko Jorgosa Papajanisa i Partizan vodi 36:19. Fener pravi seriju 8-0, dolaze na 36:27 i Željko Obradović je prinuđen da zatraži tajm-aut. Fener je uspeo da pronađe ritam u napadu i da smanji prednost beogradskog tima na 43:35. Uroš Trifunović je uspeo da upiše pet brzih poena, vodi Partizan 47:40. Na poluvreme se odlazi sa 48:43.

 

3. četvrtina:

Džonatan Motli je iznudio faul Kevina Pantera, uz to je i pogodio šut, tako da se Fener približio na sao tri poena zaostatka, 48:45. Džejlin Smit je napravio još jedan sjajan prodor u reketu, pogodio preko Nejta Sestine uz faul i Partizan uspeva da održi prednost. Nik Kalates je promašio trojku, ali je lopta ponovo došla do njega, uspeva da sjajnim driblingom izbaci svog čuvara i lako položi loptu. Danilo Anđušić pogađa trojku za vođstvo, ali na drugoj strani Nejt Sestina vraća trojku za izjednačenje. Marko Gudurić pogađa jedno polaganje za vođstvo Fenera prvi put posle prve četvrtine, zatim je Hejs-Dejvis pogodio za dva poena i tim iz Istanbula vodi sa 66:62. Četvrtina završava rezultatom 68:64.

 

4. četvrtina: 

Fener je nešto više od minut napravio seriju 9-0, poveli su 77:64 i ovo je sada već ozbiljna prednost za turski tim. Marko Gudurić pogađa neverovatnu trojku koja je prošla kroz obruč posle odbitka, Fener odlazi na 80:64. Tajler Dorsi pogađa trojku sa osam metara za 85:66. Kevin Panter na drugoj strani vraća trojku za 85:69. Hejs-Dejvis je bio polovičan sa linije slobodnih bacanja, dok je Marko Gudurić pogodio oba i Fener vodi 88:74. Kraj utakmice! Fener pobeđuje rezultatom 91:76.

Ostavite komentar