Sport > Košarka

Počinje Evroliga! Partizan sutra gostuje Baskoniji! Evo šta je Željko Obradović rekao pred meč

Košarkaši Partizana gostuju Baskoniji u prvom kolu nove sezone Evrolige

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

02/10/2024 > 17:04

podeli vest:

Počinje Evroliga! Partizan sutra gostuje Baskoniji! Evo šta je Željko Obradović rekao pred meč
Foto: Starsport


Košarkaši Partizana sutra od 20.30 časova gostovanjem Baskoniji započinju novu sezonu u Evroligi. Crno-beli su danas odradili trening pred pred put u Vitoriju, tom prilikom medijima se obratio i trener Partizana Željko Obradović:

- Sa velikim ambicijama ulazimo u prvu evroligašku utakmicu. Imali smo te neke pripremne mečeve sa timovima koji su evroligaši. Ono što bih ja voleo da vidim na toj utakmici jeste da nastavimo da igramo sa istim načinom na koji smo to do sad radili. Sa istom željom i sa energijom koju smo imali u svim utakmicama koje smo do sad odigrali. Mislim da je to najbitnije od svega - rekao je Obradović.

On je istakao da je gostovanje Baskoniji uvek nezgodno:

- Baskonija bez obzira što je promenila tim i trenera, ima isti način igre. Ono što je specifično za Pabla Lasa je dosta tranzicije, dosta individualnih rešenja, izolacije, igre jedan na jedan, ofanzivni skok i naravno igrač koji je itekako bitan, to je Hauard koji je sposoban da šutira i preko 15 puta za tri poena. To smo sve već prošli, odradili i videćemo kako će sve da izgleda sutra - poručio je Željko Obradović.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar