Sport > Košarka

Treća pobeda u nizu za Partizan u Evroligi? Željko Obradović i tim veruju u to!

Crno beli sutra dočekuju Virtus iz Bolonje u Evroligi...

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

22/10/2024 > 16:38

podeli vest:

Treća pobeda u nizu za Partizan u Evroligi? Željko Obradović i tim veruju u to!
Foto: TANJUG


Košarkaši Partizana sutra od 20:30 u Beogradskoj areni dočekuju Virtus iz Bolonje u okviru 5. kola Evrolige.

Crno beli su u seriji od dve uzastupne pobede, nakon dva poraza, i žele da tu seriju nastave pred svojim navijačima. Ekipa iz Bolonje je neočekivano loše startovala novu sezonu elitnog takmičenje sa sva četiri poraza. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Virtusa i istakao da će "crno-beli" morati da daju maksimum na meču kako bi stigli do pobede:

- Oni još nemaju pobedu u Evroligi i to je verovatno najveća opasnost ovog meča. Oni imaju izvanredan tim, popunjeni su na svim pozicijama i izvanredno su vođeni sa istim trenerom kao i prošle sezone. Siguran sam da će doći ovde da igraju sa velikom motivacijom pošto imaju takav skor u Evroligi. Pripremali smo utakmicu, trebalo bi da kao uvek damo maksimum od prvog do poslednjeg sekunda utakmice - rekao je Obradović.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

Jedan od najboljih u crno belom dresu ove sezone, Sterling Braun, takođe je najavio da njegov tim ide na pobedu:

- Moraju da se dokažu i uzmu prvu pobedu. Mi ćemo svakako ići na pobedu. Dobar su klub, imaju dugu istoriju i boriće se. Izaći će da pobede, a kao takvi moramo da budemo fokusirani protiv njih. Moramo da radimo ono što najbolje radimo, da utakmicu počnemo jako. Imaćemo prednost, igraćemo na domaćem terenu - istakao je Braun

Foto: TANJUG

 

Željko Obradović će za ovaj meč imati sve igrače na raspolaganju, a za vikend je u Zadru konačno debitovao i Ajzea Majk.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar