Sport > Ostali sportovi

Vest koja će obradovati zvezdaše: Zoran Avramović generalni sekretar Sportskog društva

Ugledni sportski radnik od danas je na novoj funkciji u crveno-beloj porodici.

Autor: Tanjug

03/08/2022 > 16:26

podeli vest:

Vest koja će obradovati zvezdaše: Zoran Avramović generalni sekretar Sportskog društva
Foto: Youtube PrintScreen


Upravni odbor SD Crvena zvezda na današnjem sastanku, kojim je predsedavao novi predsednik Zvezdan Terzić, usvojio je ostavku dosadašnjeg generalnog sekretara Igora Milojevića, a za novog genseka jednoglasno je izabran Zoran Avramović, saopštilo je SD Crvena zvezda.

Avramović je zaposlen u Sportskom društvu Crvena zvezda od 15. avgusta 1989. godine. Dugi niz godina obavljao je funkciju direktora Crvena zvezda marketinga, a kratko je bio i izvršni direktor FK Crvena zvezda.

Sportsko društvo Crvena zvezda zahvalilo se doskorašnjem generalnom sekretaru Igoru Milojeviću na dosadašnjem radu i predanosti poslu koji je obavljao od 2013. godine. 

Glavni i odgovorni urednik je Zvezdine revije već dve decenije i idejni je tvorac akcije „I ja sam zvezdaš“, početkom 21. veka koja je rezultirala učlanjivanjem preko 124.000 dece iz škola širom Srbije, regiona, Evrope, Australije.

Autor je šest knjiga o aktuelnim temama u svetu fudbala. Takođe, Avramović je osnivač omladinskog fudbalskog turnira "Football Friends" koji se već  godina uspešno održava u Foči.

Ostavite komentar