Sport > Tenis

Đoković o OI: "Bilo mi je NEPRIJATNO od tolike podrške..."

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković gostovao je u jednoj emisiji govoreći o Olimpijskim igrama.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

13/09/2024 > 18:32

podeli vest:

Đoković o OI: "Bilo mi je NEPRIJATNO od tolike podrške..."
Foto: Tanjug/AP


Novak je dočarao kako izgleda Olimpijsko selo u kom su boravili naši olimpijci u Parizu. On, kako kaže, nije boravio tu.

- Svaki olimpijac treba da boravi barem jednom u selu. Ja sam to uradio u Pekingu 2008. godine. Sada sam odlučio da budem van kako bih bio miran i koncentrisan. Imam neke rutine koje mi pomažu da idem na medalju. Hteo sam da odem do menze i teretane na OIimpijskim igrama, bilo je puno sportista tu, ali je došao trenutak kada sam morao da se okrenem i odem odatle - rekao je Novak.

Rekao je da mu je bilo najlepše kada je došao do naših sportista:

- To je posebna atmosfera i zajednica. Tu ste kao tim, porodica. Delite zajedničke prostorije, bodrite se… Televizori uvek prate naše sportiste, da budemo u toku sa dešavanjima. Svi su mi iz naše misije posle medalje priredili emocije koje ću pamtiti do kraja života.

- Svi su me zadužili. Toliko mi je bilo neprijatno od tolike podrške, ne znam kako da im se odužim. Većina njih je i dalje bila u takmičenju. Neki su i rano ujutru imali takmičenje. Svi smo se radovali, otvarali šampanjac - izjavio je teniser.

Đoković je trenutno u Beogradu gde se sprema za Dejvis kup duel protiv selekcije Grčke 14. i 15. septembra u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar