Sport > Time Out

Ceo SVET je ČEKAO da JOKIĆA vidi u drugoj ulozi: TRKE KONJA iz Sombora moći će svi da PRATE

Grla proslavljenog NBA igrača već dve godine za redom osvajaju Pehar Grada Sombora

Izvor: K1info/informer.rs

18/06/2023 > 09:15

podeli vest:

Ceo SVET je ČEKAO da JOKIĆA vidi u drugoj ulozi: TRKE KONJA iz Sombora moći će svi da PRATE
Foto: Unsplash.com


Najbolji košarkaš Nikola Jokić, MVP nedavno završenog finala NBA lige, doputovao je u Srbiju posle osvajanja trofeja i proslave, a sad je vreme za njegovu drugu ljubav - konje.

Od 15.00 časova u Somboru na programu je trkački dan na Gradskom hipodromu. Glavni događaj je 69. Probni srpski kasački derbi za grla od četiri godine domaćeg odgoja. Nagradni fond u gradskoj trci iznositi 170.000 dinara, a sve organizuje KK Vojvođanin, na čijem čelu je Branislav Jokić, Nikolin otac.

Naš košarkaš je ponosan na svoje grlo Breno Laumar, odgajivačnice konja Drim Kečer, kao i na džokeja Alesandra Gociadora. Oni dve godine zaredom osvajaju Pehar Grada Sombora, a trofej brane i u nedelju.

Zbog trke i konja je Nikola napravio pometnju u Americi, rekavši da će morati da propusti paradu, jer mora da ide kući, zbog trke. Ali, Jokić je ipak bio na paradi u Denveru, pa u Las Vegasu.

Foto: Starsport

 

Videćemo Nikolu u drugoj ulozi, a obezbeđen i direktan televizijski prenos iz Sombora, pa trku možete da ispratite na TV Arena Sport sa početkom od 14.40 časova.

- Emocije koje ja imam sa konjima i o konjičkim trkama su mnogo veće nego u trkanju. Tokom godine, bavim se konjima i vozim se, blizu njih sam, ali ne onoliko koliko se bavim košarkom. To je zbog toga. Kada se nečim baviš toliko mnogo, emocija ti opada, a kada ti nešto nedostaje to želiš više - rekao je Jokić jendom prilikom, a pre nekoliko dana je najavio da će kupiti novog konja bez obzira da li osvoji trofej ili ne.

 

Ostavite komentar