STRAŠNI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA SVETOG JOVANA Brutalno izbo bivšeg zeta u dvorištu
M.B. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog teškog ubistva.
21.01.2025
HronikaOVO JE UBIJENI VOĐA NAVIJAČA BORCA: Postao poznat po snimku mučenja konobara!
Dejan Kostić Dela iz Banjaluke javnosti je postao poznat nakon što je zlostavljao konobara
11.01.2025
RegionUŠAO U KAFANU I OTPOČEO MASAKR: Detalji užasa na Cetinju!
Svemu je prethodila tuča
01.01.2025
RegionSRETENA JE UBIO NAJBLIŽI KOMŠIJA: Detalji užasnog zločina u Šapcu!
Sreten Petrović je ubijen dana 08.12.2024. godine
26.12.2024
HronikaNE ZNAM KO JE UBIO ĐINĐIĆA, ALI ZNAM KO SIGURNO NIJE: Veruović o atentatu, pomenuo dva pucača...
Na nas je tog dana pucano tri puta
17.11.2024
HronikaŠta se SVE ZNA o Sonjinoj smrti: Telo izneto iz stana, u kraju na Voždovcu PRIMETILI JEDNU STVAR!
Poziv je hitnoj stigao do 22 časa
22.06.2024
HronikaDEČAK DOŠAO IZ ŠKOLE, PA ZATEKAO KRVAVU MAJKU: Srbin je izbo, a ovo su NOVI DETALJI HORORA!
Nakon što je ubio trudnu devojku, Srbin je pobegao i oduzeo sebi život skočivši pod voz
20.06.2024
SvetTRAGIČNI DETALJI UBISTVA DEVOJČICE U NEMAČKOJ: Mama i tata joj presudili, nisu hteli da bude 'mala sa zapada'?
Telo devojčice pronađeno je juče poslepodne nedaleko od NATO rampe kod Vormsa
18.06.2024
SvetOVO JE MUŠKARAC UBIJEN NA ŠETALIŠTU Ubica u njega ispalio 16 metaka, pa sam pozvao policiju!
U njega je pucao Nihad Sarajkić, koji je ispalio najmanje 16 metaka
10.06.2024
RegionNOVI DETALJI UBISTVA U SARAJEVU: U muškarca ispaljeno čak 16 METAKA, otkriven identitet žrtve i ubice!
Obavešten je dežurni tužilac KTKS.
10.06.2024
Region"BRANILI SU MI DA GA VIĐAM" Potresna ispovest majke osumnjičenog za trostruko ubistvo U kNJAŽEVCU: Molila ga da uradimo
Prema njenim rečima, ubijena žena ju je maltretirala dok je živela sa njenim sinom, pokojnim Predragom
07.06.2024
HronikaIšli kod lekara pa SVRATILI kod Alekse, a on ih sve POBIO: Komšije iz Knjaževca FRAPIRANE posle stravičnog zločina!
Komšije je ovaj zločin podigao sve na noge
06.06.2024
HronikaNAJNOVIJI DETALJI UBISTVA ANKICE: Muž je iskasapio, on bio namgrođen ona uvek nasmejana!
Prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Željko je 2. juna u porodičnom stanu oko 5 ubio suprugu
04.06.2024
HronikaOtac ZAUSTAVIO ubice, ćerkino telo BILO U GEPEKU! Najjeziviji DETALJ stravičnog UBISTVA male Danke!
Potom su se odvezli do deponije i telo devojčice bacili
04.04.2024
HronikaDetalji TRAGEDIJE u Kaluđerici: Otac poslao PORUKU rođaku i najavio da će ubiti SINA i SEBE. Ostavio OPROŠTAJNO PISMO
Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu
01.12.2023
HronikaNajnoviji detalji ubistva Vukotića - postoje DVE VERZIJE, turski mediji ćute
Vukotić je slovio za prvog čoveka škaljarskog klana koji je u višegodišnjem sukobu sa kavačkom grupom
09.09.2022
Hronika