PRVO IZNENAĐENJE U TORINU: Rud ubedljivo savladao Alkaraza!
Završni masters u Torinu samo što je počeo, a već smo dobili prvo veliko iznenađenje.
11.11.2024
TenisNAJTEŽI KORAK DO SADA! Novak Đoković SAZNAO ime protivnika u ČETVRTFINALU Rolan Garosa!
Ovo je repriza prošlogodišnjeg finala
04.06.2024
TenisĐokovićev veliki rival izneo PROGNOZE za grend slem koji prati CEO SVET, pa PRIZNAO: Novak je moj FAVORIT
Đoković je u Ženevi a sutra počinje takmičenje
21.05.2024
TenisSTEFANOS CICIPAS OSVOJIO MONTE KARLO! Rud nije imao šansu protiv Grka (FOTO)
On je u finalu turnira iz serije 1000 savladao Norvežanina Kaspera Ruda 6:1, 6:4
14.04.2024
TenisKAKVO IZNENAĐENJE! Cicipas IZBACIO Sinera, čeka Novaka ili Ruda u FINALU!
Rival grčkog asa u finalu biće pobednik meča Đoković - Rud.
13.04.2024
TenisSa KULE BEOGRAD odato priznanje Đokoviću posle osvajanja Rolan Garosa
Posle pobede nad Rudom, Novak će od sutra zvanično biti ponovo broj jedan na svetu sa 7.595 bodova, ispred Karlosa Alkarasa sa 7.175 bodova
12.06.2023
TenisRud posle poraza od Novaka: Srećan sam što ti PRVI ČESTITAM, nastaviću da radim i da se OPET VRATIM
Rud je inače dvostruki uzastopni poraženi finalista Rolan Garosa
11.06.2023
TenisSrbi u Zvečanu NAVIJALI za Novaka i PROSLAVILI istorijsku POBEDU na Rolan Garosu
Srbi ne odustaju od svojih zahteva da se sve specijalne snaga kosovske policije povuku sa pokrajine
11.06.2023
SrbijaZvanično GOAT: Dame i gospodo, NOVAK ĐOKOVIĆ osvajač 23 grend slem TITULE!
Srbin osvojio treću titulu na Rolan Garosu, čime je postao prvi u istoriji sa najmanje tri titule na svakom od četiri grend slema
11.06.2023
TenisPoznati UŽIVO GLEDAJU FINALE: Hju Grant, Mbape, a u NOVAKOVOJ LOŽI NFL superstar
Brejdiju je ukazana velika čast pa je tako seo pored Novakove supruge Jelene Đoković
11.06.2023
Time OutFinale ROLAN GAROSA pola SATA ranije: ĐOKOVIĆ i RUD danas od 14.30 ČASOVA
Razlog za takvu odluku je činjenica da se finale ženskog dubla igra od 11.30
10.06.2023
TenisKasper Rud pred FINALE SA ĐOKOVIĆEM: Znam da sam AUTSAJDER, ali DAĆU SVE OD SEBE
Norveški teniser ponovio je uspeh od prošle godine, kada je igrao finale Rolan Garosa protiv Nadala
10.06.2023
TenisKECMANOVIĆ ostao na JEDNOJ ATP tituli: Miomir IZGUBIO od Ruda u FINALU Eštorila
U trećem međusobnom duelu Norvežanin stigao do prve pobede
09.04.2023
TenisFavoriti ISPADAJU REDOM: Posle Nadala, eliminisan i Rud, NOVAKU ČIST PUT DO FINALA
Drugi nosilac na Australijan Openu, Kasper Rud nije uspeo da ode dalje od drugog kola u Melburnu
19.01.2023
TenisĐere izbacio TREĆEG na svetu: Sjajan MEČ našeg tenisera na Novom Zelandu
Laslo (70. na svetu) nakon trijumfa nad Kasperom u četvrtfinalu će igrati protiv Francuza Lestjena, koji je 65. na ATP listi
11.01.2023
TenisPOBEDA u Torinu: NIKO nikad kao ĐOKOVIĆ, šesta TITULA i brdo DOLARA
Đoković u finalu Završnog mastersa zabeležio i četvrtu pobedu protiv Kaspera Ruda
20.11.2022
FudbalĐOKOVIĆ saznao PROTIV KOGA će igrati za TITULU na Završnom mastersu
Dvojica tenisera do sada su odigrala tri meča i Novak je sva tri dobio
19.11.2022
TenisÐOKOVIĆU bih dao da IGRA ZA MOJ ŽIVOT! Niko nikad nije OVAKO POHVALIO Novaka
Ðoković je i dalje najbolji na svetu, bez obzira što Alkaraz završava godinu kao prvi, smatra Kasper Rud
18.11.2022
TenisZa Ruda je ĐOKOVIĆ i dalje NAJBOLJI TENISER SVETA
Norveški teniser bi sa Ðokovićem mogao da se sastane tek u polufinalu ili finalu turnira u Torinu
13.11.2022
Tenis