POZNATA GLUMICA SLAVI 30 GODINA USPEŠNOG RADA! Za ovaj jubilej spremila neočekivan koncert: "Tada sam bila mlada..."
Glumica je veliki jubilej rešila da proslavi na nesvakidašnji način
14.02.2025
Prvi RedNJEGOVA PESMA NIJE ZA "EVROVIZIJU"? Princ od Vranje odgovara na prozivke (VIDEO)
Dao je svoj sud i na takmičarske pesme koje će "odmeriti snage" u maju u Bazelu.
13.02.2025
Prvi Red"REPERE I TREPERE NE SMATRAM KOLEGAMA" Tanja Banjanin za "Prvi red" oplela po mladim izvođačima (VIDEO)
Pevačica je otkrila i da li je istina da se povukla iz muzike.
13.02.2025
Prvi RedKRAJ SPEKULACIJAMA DA JE "TURBO ŽURKA" KOPIJA Mimi Mercedes nam je otkrila istinu! (VIDEO)
Već je osvojila simpatije publike i trending listu na "Jutjubu".
12.02.2025
Balkan"NEĆU JOJ DOĆI NA SVADBU" Marija Mikić iskreno o sukobu sa Editom Aradinović (VIDEO)
Pevačica se naljutila na koleginicu, jer joj nije došla na svadbu.
11.02.2025
Prvi Red"JA SAM KUVARICA U TELU PEVAČICE" Neda Ukraden otkriva detalje iz porodičnog doma (VIDEO)
Pevačica pored pevanja najviše voli da kuva.
11.02.2025
Prvi Red"TO JE BILA IGRICA..." Nući otkrio da li su istinita nagađanja da je u vezi sa Teja Dorom (VIDEO)
Priznao je da ima emotivnu partnerku.
06.02.2025
Prvi Red"MISLIM DA SU OBE PAMETNE" Darko Lazić iskreno o prekidu prijateljstva Milice Pavlović i Karleuše (VIDEO)
Dotakao se i veridbe Milice Todorović.
06.02.2025
BalkanNEZNANJE JE NAJVEĆI PROTIVNIK ČOVEKA "Harem girls" odgovaraju na prozivke sa društvenih mreža (VIDEO)
Mnogi misle da je reč o transrodim osobama, a one su otkrile pravu istinu.
05.02.2025
Prvi RedMINA KOSTIĆ OPLELA PO DREG KRALJICAMA "Harem girls" odgovorile folk pevačici na prozivku (VIDEO)
Ističu da komentare i umetnost treba razdvojiti.
04.02.2025
Balkan"POSTOJE PESME KOJE MI NE PRILIČE" Snežana Đurišić iskreno rekla da li izvodi hitove Cece Ražnatović (VIDEO)
Za "Prvi red" iskreno o porodici, kolegama , medijima i karijeri.
27.01.2025
Prvi RedSTARI KOMAD U NOVOM RUHU Katarina Žutić i Dejan Lutkić o predstavi koju će publika zavoleti (VIDEO)
Premijera je zakazana za 28. februar na sceni Madlenianuma.
21.01.2025
Balkan