DRAMA NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU Sudija odmah reagovao: Udaljiću vas iz postupka, vama ni kazne ne pomažu
Na današnjem suđenju ispitana su četiri svedoka koja su pohađala Aleksićevu školu glume
24.12.2024
HronikaMIKA ALEKSIĆ SE OPET NIJE POJAVIO NA SUDU: Evo šta kaže advokat
Naredna ročišta su zakazana za 10. i 24. decembar.
26.11.2024
Hronika"Mora da ode kući KAKO NE BI IZDAHNUO U SUDNICI": Ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje MIROSLAVU Aleksiću
Sledeće suđenje zakazano je za 26. novembar za kada su pozvani svedoci.
23.10.2024
HronikaODLOŽENO suđenje Miki Aleksiću! Evo zašto optuženi za ZLOSTAVLJANJE UČENICA nije došao na sud (FOTO+VIDEO)
Za sledeće suđenje zakazano je saslušanje svedoka.
14.10.2024
HronikaODUGOVLAČENJE POSTUPKA! Advokat o SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU: Da bi neko bio procesno nesposoban mora biti duševno poremećen!
Advokati ističu da odugovlačenje procesa demotiviše žrtve da prijave nasilje, čime se dodatno otežava borba za pravdu
25.09.2024
SrbijaOglasila se Milena Radulović nakon ODLAGANJA SUĐENJA MIKI ALEKSIĆU! "Naglo mu je pozlilo, a minut pre toga je radio OVO"
Danas je odloženo suđenje Miroslavu Aleksiću zbog lošeg zdravstvenog stanja
23.09.2024
HronikaOTKAZANO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU! Evo zbog čega optuženi za ZLOSTAVLJANJE UČENICA nije seo na optuženičku klupu
Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja
23.09.2024
HronikaPREKINUTO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Njegov advokat se prepirao sa sudijom, pa zatražio ODLAGANJE
Suđenje je ubrzo posle jednog svedočenja prekinuto. Evo šta se danas dešavalo u sudnici...
20.09.2024
SrbijaŽRTVE prolaze ponovnu TRAUMU zbog ZAKONA i STRATEGIJE! Advokat Denis Bećirić za K1 o suđenju MIKI ALEKSIĆU
Suđenje se nastavlja 20. ii 23. septembra
26.06.2024
HronikaPOTRESNO! Iskaz Ive Ilinčić na suđenju MIKI ALEKSIĆU nikoga nije ostavio RAVNODUŠNIM: "Gledala sam ga kao oca..."
Nisam bila svesna da je to seksualno zlostavljanje sve do kraja faksa, rekla je mlada glumica
24.06.2024
SrbijaPOTRESNO SVEDOČENJE ŽRTVE Mike Aleksića: Bila sam u ŠOKU, uplašila sam se i osećala nemoćno!
Aleksić je optužen za 4 krivična dela silovanja
20.05.2024
HronikaNastavlja se SUĐENJE čuvenom profesoru glume: Mika ALeksić se napokon pojavio na SUDU nakon ODLAGANJA zbog bolesti
Na današnjem suđenju trebalo bi da bude saslušana šesta oštećena devojka Jefimija Vujović
20.05.2024
SrbijaMIKA ALEKSIĆ IMAO DVE OPERACIJE! Zbog zdravstvenog stanja ponovo ODLOŽENO SUĐENJE
Suđenje je odloženo za 20. mart
20.02.2024
SrbijaSUĐENJE Miki Aleksiću: MILENA RADULOVIĆ satima odgovarala na pitanja i opisivala GROZOTE KOJE JE PREŽIVELA
Aleskić se osvrtao na period kada je Milena prestala da ide u školu glume, navodeći događaje kada je ona dolazila u njegov studio
23.11.2023
HronikaMilena Radulović nastavlja SVEDOČENJE: Danas OČI U OČI sa Aleksićem
Mika Aleksić je optužen za seksualno uznemiravanje polaznica škole glume
23.11.2023
HronikaPOZNATI ADVOKAT otkrio razlog za BIZARNO PONAŠANJE branioca Miroslava Aleksića: TEATRALNOST je deo TAKTIKE
Tokom davanja iskaza Milene Radulović, advokat odbrane Zoran Jakovljević pravio je scene, smejao se, svađao sa sudijom i dobacivao
20.10.2023
SrbijaMILENA RADULOVIĆ na suđenju Miroslavu Aleksiću: Planirala sam da se ubijem zbog SILOVANJA
Radulovićeva je odgovarajući na pitanja ispričala detaljno na koji način ju je Aleksić seksualno uznemiravao
19.10.2023
HronikaMILENA RADULOVIĆ iznela detalje SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Uhvatio me je za POTILJAK, a DRUGOM rukom ZA LEĐA...
Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću u Višem sudu u Beogradu
19.10.2023
Hronika