Vesti > Hronika

Oglasila se Milena Radulović nakon ODLAGANJA SUĐENJA MIKI ALEKSIĆU! "Naglo mu je pozlilo, a minut pre toga je radio OVO"

Danas je odloženo suđenje Miroslavu Aleksiću zbog lošeg zdravstvenog stanja

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

23/09/2024 > 13:20

podeli vest:

Oglasila se Milena Radulović nakon ODLAGANJA SUĐENJA MIKI ALEKSIĆU! "Naglo mu je pozlilo, a minut pre toga je radio OVO"
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, koji je osumnjičen za silovanja i polna uznemiravanja, danas je odloženo. Razlog tome je, kako su naveli, Aleksićevo zdravstveno stanje.

Branilac Mike Aleksića Zoran Jakovljević je sudiji rekao da se Aleksiću pogoršalo stanje kada je otac Milene Radulović, kako tvrdi, "fizički nasrnuo" na Aleksićevu suprugu.

Ovim povodom oglasila se glumica Milena Radulović. Ona je na svom Instagram profilu objasnila šta se dešavalo pred današnje suđenje.

Foto: Printscreen Instagram/Milena Radulović

 

- 1361. dan traje suđenje Miki Aleksiću. On se još jednom nije pojavio na ročištu. Prethodno je prekinuo, jer mu je naglo pozlilo, jer je sudija odbijao pitanja advokatu, mada je minutima pre toga pušio cigarete ispred suda, kao i posle prekinutog ročišta - napisala je ona, a potom dodala:

- Advokat odbrane u sudnici je otišao korak dalje od neprimerenih pitanja - prešao je na pretnje svedocima. “Mnogo si ti hrabra…”; Bolje bi ti bilo da se ne mangupiraš, jer ne bi voleo da imaš posla sa mnom” - samo su neke od upućenih pretnji svedocima.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar