VUČIĆ MOLI MLADE SAMO JEDNO: "Ne dozvolite da vas 15. marta iskoriste Đilas i ekipa za svoje prljave ciljeve"
U subotu će biti počinjena najteža dela protiv Srbije. Ali, sve ćemo nasilnike pohapsiti i dobiće zasluženu dugogodišnju robiju!
10.03.2025
Politika"IMAMO JEDNU SRBIJU I NIKADA JE NEĆE OTETI" Vučić mladima poslao jake savete: Učite - da biste uspeli u životu! (VIDEO)
Predsednik Aleksandar Vučić obratio se mladima na tribini "Budućnost a ne prošlost" u Sava Centru
25.12.2024
PolitikaDODIK OŠTRO O BLOKADAMA "Najštetnije su za mlade i zato pokažite zrelost i odgovornost"
Predsednik RS je poručio da je mladima Srbije potrebna stabilna i jaka država.
24.12.2024
PolitikaKLUBOVI, KAFANE, PUTOVANJA...Pitali smo mlade u Srbiji gde će provesti doček Nove godine
Toliko je različitih opcija za dobar provod, a mi smo hteli da saznamo koja je najpopularnija među mladima.
21.12.2024
Nova godinaSTUDENTI NAPALI MINISTARKU Slavica Đukić Dejanović: "Psovali su mi majku, fizički krenuli na mene..." (FOTO)
Ja sam profesor, lekar i čitav život sam sa omladinom, ali ovo nije omladina koju ja poznajem, rekla je ministarka prosvete
18.12.2024
PolitikaPOSEBAN PROGRAM STAMBENIH KREDITA ZA MLADE: Učešće 2.250 evra, e evo kolika će biti rata
Fantastične vesti za one koji planiraju da kupe stan
11.12.2024
ČuvarkućaBRUTALNE REGRUTACIJE NA ULICAMA UKRAJINE: Društvene mreže bruje od snimaka muškaraca koji zapomažu (VIDEO)
Muškarci u Ukrajini izbegavaju sva mesta na kojima mogu da ih uhvate, čak i gradski prevoz.
06.12.2024
Reportaža"ZAŠTO BIH MESEČNO BACAO STOTINE EVRA!" Mladi u Srbiji radije ostaju kod roditelja, a ovo su razlozi
Smatra se da u Srbiji mladi se sve češće odlučiju da se ne sele dalje od kućnog praga
07.11.2024
Porodica i DecaOPASNE POSLEDICE PO NAŠU DECU: SRBIJA PRVA U REGIONU po broju kozumenata ENERGETSKIH NAPITAKA!
Najviše ih koriste mlade osobe kako bi se lakše nosile navodno, sa stresom i umorom
25.10.2024
VestiNiko ne sme da POMISLI da vodi partiju po svojoj želji: Ana Grozdanović pružila podršku Ivici Dačiću!
Ona se oglasila i u ime socijalističke omladine, ne samo u svoje ime
23.10.2024
SrbijaŠta je "ružičasti kokain"? Koktel droge pronađen u organizmu preminulog Lijama Pejna širi se Evropom
Zdravstveni zvaničnici izrazili su zabrinutost zbog širenja novog koktela droge koji je povezan sa smrću pop zvezde Lijama Pejna
23.10.2024
VestiHusein Memić: Mladi u Vranju dobijaju omladinski centar!
On je dodao da veruje da će krajem meseca u Subotici i Somboru biti otvoreni novi omladinski centri
12.08.2024
SrbijaPUTIN POSLAO PORUKU MLADIMA ŠIROM SVETA: Od ovih reči ćemo se svi dobro ZAMISLITI
On je ukazao na značaj jednakosti i pravdu, tradicije jake porodice i uzajamnog pomaganja, služenja otadžbini i osećanja odgovornosti
02.03.2024
SvetStiže novac! Danas počinje isplata: Evo ko je sve na spisku
Ministarstvo prosvete obavestilo je učenike srednjih škola, stipendiste i korisnike kredita, da je danas počela isplata
28.12.2023
SrbijaAlarmantno!Više od pola MILIONA Britanaca mlađih od 35 godina je bez posla: Korona nije jedini KRIVAC
Studija je takođe otkrila da je 3,7 miliona ljudi zaposleno, ali imaju zdravstveno stanje koje ograničava količinu posla koji obavljaju
24.12.2023
SvetDECA imaju NAJVAŽNIJU PORUKU za odrasle: NE OSTAVLJAJTE NAS ZA KASNIJE!
Šta najviše muči mlade? Kako mogu odrasli da im pomognu, a kako oni odraslima da ih razumeju?
27.10.2023
SrbijaMinistarstvo odbrane: PRIJAVITE se za služenje VOJNOG roka pod ORUŽJEM
Buduće vojnike očekuje zanimljiva i dinamična obuka, ali i mesečna plata u iznosu od 46.000 dinara
27.04.2023
SrbijaKONKURS za stipendiranje nadarenih STUDENATA, prijave do 16. APRILA
Za prvih nedelju dana od otvaranja konkursa, putem aplikacija eTalenti, stiglo je 98 prijava
23.03.2023
Srbija