KO JE UKRAO ŠOU? Najveći modni trenuci i pobednici večeri na Critics Choice Awards!
Najveće zvezde sveta filma i televizije pojavile su se u spektakularnim izdanjima
09.02.2025
Lepota/ModaDIRLJIV GOVOR DEMI MUR NA DODELI ZLATNOG GLOBUSA: "Rekao mi je da ću zaraditi mnogo novca, ali da neću biti priznata"
Glumica je kroz suze održala govor koji je mnoge dirnuo.
06.01.2025
SvetSILOVAO JE KUĆNI PRIJATELJ KADA JE IMALA 13 GODINA! Poznata glumica preživela pakao, sada je objavila sve detalje
Ni u braku nije imala sreće, od tri bivša muža, jedino je s Brusom Vilisom ostala u dobrim odnosima
24.11.2024
SvetDa li je ovo NAJELEGANTNIJE IZDANJE Demi Mur ikada? Glumica pomera granice MODE i LEPOTE u jednoj slici
Haljina, salonke i dobro poznata frizura bili su pravi pogodak
03.10.2023
CelebrityBaka od 60 GODINA "PUŠTENA S LANCA"? Internet se OBRUŠIO na Demi Mur zbog OVE HALJINE
Glumica iznenadila elegantnim izgledom, a figura joj je savršena
30.09.2023
CelebrityBaka od milion dolara LUDUJE na žurki: DEMI MUR se popela na stolicu, pa pokazala IZVAJANO TELO
Holivudska glumica u zanosu na rođendanskoj zabavi
15.08.2023
CelebritySVI SU IM ZAVIDELI, a ove VELIKE LJUBAVI iz Holivuda su PUKLE pre nego što su stale na LUDI KAMEN
Veridbe poznatih koje su pukle tik pred zaključenje braka
14.08.2023
CelebrityDemi Mur (60) u KUPAĆEM napravila pometnju: IZGLEDA kao da je VREME STALO za nju
"Demi, stvarno izgledaš sjajno", "Oduvek sam zaljubljen u tebe. Demi Mur je boginja", samo su neki od komplimenata koje je dobila
09.07.2023
CelebrityMajka me je PRODALA za 500 dolara: Teška SUDBINA Demi Mur
Iako svi misle da je život slavne glumice besprekoran, istina je malo drugačija
05.03.2023
CelebrityAko želite da IZGLEDATE KAO DEMI MUR, rešenje je - VUKODLAK DIJETA
Uz pomoć ovog režima se za 26 sati može da se izgubi čak 2,6 kilograma
24.02.2023
CelebrityPorodica se NE ODVAJA od Brusa Vilisa: Zdravstveno stanje holivudske legende se POGORŠAVA
Izvor blizak porodici naveo je da se njegovo stanje od početka godine pogoršalo, zbog čega se porodica često okuplja i zajedno provodi vreme
08.12.2022
CelebritySREĆAN ROĐENDAN, DEMI MUR - teško je poverovati da je glumica u 7. deceniji
Glumica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila kako je izgledala proslava njenog rođendana
15.11.2022
Celebrity