"JA SAM SE USUDILA – A VI?" Anita Mrša o hrabrosti da krene od nule, slika i ostvari svoje snove
Ova dama pravi je dokaz šta znači imati volju jaču od talenta, a hrabrost jaču od samog straha da živite svoj san
09.02.2025
ArtJEDAN OD RETKIH INTERVJUA TOME ZDRAVKOVIĆA: "Situacija me je naterala to da uradim..."
Čuveni pevač Toma Zdravković se 17 godina borio sa rakom prostate, a bitku sa tom bolešću izgubio je 30. septembra 1991. godine.
01.02.2025
BalkanTRAMPOVI DRAMATIČNI POTEZI Najavio najveću deportaciju u istoriji Amerike, pa poručio: "Stigli smo tačno na vreme!"
Predsednik SAD u intervjuu je govorio o pomilovanjima koje je Bajden dodelio članovima svoje porodice pred kraj svog mandata
23.01.2025
Svet"KOSOVO" JE GANGSTERSKA DRŽAVA: Čuveni reditelj bez dlake na jeziku!
'Bombardovali smo grad u Evropi, Beograd, 1999. godine. Razmislite o tome
11.01.2025
Film/SerijaINTERVJU ALEKSANDRA VUČIĆA ZA NAJZNAČAJNIJI MEDIJ U UAE Ljudi ne znaju jednu činjenicu od pre 10 godina (VIDEO)
Ujedinjeni Arapski Emirati se u Srbiji smatraju istinskim prijateljem, bratskom zemljom, rekao je predsednik
06.01.2025
PolitikaNATHO ZA TANJUG I K1: Najlepše je u Partizanu i Paoku, najgore u Olimpijakosu!
Igrač Partizana otkrio nepoznate detalje iz svoje karijere
04.01.2025
FudbalSLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA K1 INFO: Ovo mi je najteže palo u 2024. godini
Ministarstvo prosvete nastoji da obezbedi da svako dete ima jednake uslove za obrazovanje i na tome radimo, rekla je ministarka
01.01.2025
SrbijaVUČIĆ DAO VELIKI INTERVJU ZA NEMAČKI HANDELSBLAT Predsednik ocenio šta je potrebno za okončanje krvoprolića u Ukrajini
Ukazao je da će za Trampa strateški odnos prema Kini biti veoma važan, što Evropljanima mora biti jasno
27.12.2024
PolitikaSAD MOŽDA IZAĐE IZ NATO?! Evo šta kaže Tramp, jedna stvar biće ključna!
On će preuzeti funkciju predsednika 20. januara 2025. godine na inauguracijskoj ceremoniji
08.12.2024
SvetRUSIJA JE SPREMNA NA SVE Ovo su najvažnije poruke Lavrova iz intervjua Takeru Karlsonu (VIDEO)
Lavrov je podsetio da je predsednik Rusije Vladimir Putin više puta izražavao poštovanje prema američkom narodu
06.12.2024
SvetTEŽAK SAM I STROG, U SVEMU VOLIM MERU Ekskluzivni intervju Dina Merlina za "K1" (VIDEO)
Jedno pitanje je zateklo slavnog pevača, pa ni posle dužeg razmišljanja nije mogao da nam da odgovor.
04.12.2024
BalkanPRVA ISPOVEST NAKON POROĐAJA! Sanja Maletić o prozivkama zbog majčinstva: "Ako neko smatra da je kasno, šta me briga"
Pevačica je otkrila i da nije mogla da radi zbog vantelesne oplodnje, ali i ko joj je čestitao od kolega.
29.11.2024
Balkan„ŠTA ĆE NAROD REĆI?“ Ispovest Suade Duraković, žrtve nasilja koja je prekinula začarani krug!
Njena priča, izrečena glasno i hrabro, podseća nas da nasilje nije samo udarac, već i reč, kontrola, oduzimanje dostojanstva
25.11.2024
SudbineVUČIĆ: PONOSAN SAM ŠTO SEDIM SAMO U SRPSKOJ STOLICI Intervju predsednika Srbije za BBC gledao ceo svet
Uvek pričam istinu svim političarima i državnicima sa kojima se susrećem. Mogu da me vole ili mrze, ali uvek poštuju moj stav
25.11.2024
PolitikaINTERVJU POD BOMBAMA: Srbi su prošli kroz pakao, svedoči Gideon Grajf
Grajf je u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom" na Jutjubu otkrio deo haosa kroz koji prolazi Izrael
07.11.2024
SrbijaRIO TINTU NIŠTA NE VERUJEM NA REČ! Predsednik Vučić o litijumu: Verujem samo našim ekspertima i stručnjacima!
Predsednik vučić govorio je večeras o najaktuelnijim temama
21.10.2024
Politika