GDE JE NESTAO GORAN VESIĆ? Advokat bivšeg ministra otkrio istinu o vili u Trstu, ovo niko nije očekivao
Moj klijent, Goran Vesić, ne poseduje pasoš pa je jasno da ne može ni da putuje van zemlje, naglasio je Nemanja Aleksić
06.02.2025
PolitikaMLADIĆ POVREĐEN U PADU NADSTREŠNICE PREBAČEN U BEOGRAD Majka imala poseban zahtev
Uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije, obezbeđeni su svi neophodni lekovi za lečenje pacijenata
28.01.2025
SrbijaKCV O STANJU POVREĐENIH NA ŽELEZNIČKOJ STANICI Dišu spontano, njihovo stanje teško, ali stabilno
Uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije, obezbeđeni su svi neophodni lekovi za njihovo lečenje.
25.01.2025
SrbijaTRI MESECA SE BORE ZA ŽIVOT Ovo su najnovije informacije o povređenima u Novom Sadu
U nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu koja se dogodila 1. novembra 15 osoba je izgubilo život
23.01.2025
HronikaVUKAŠIN I TEODORA SKINUTI SA RESPIRATORA Najnoviji detalji o stanju povređenih na Železničkoj stanici Novi Sad
Povređeni su stabilno, ali su pod intenzivnom antibiotskom terapijom i svakodnevnim previjanjima
31.12.2024
SrbijaNEKE OD TIH LJUDI ZNAM, RADIO SAM SA NJIMA Vučević o podizanju optužnice zbog tragedije u Novom Sadu, niko nije zaštićen
Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv 13 osoba.
30.12.2024
HronikaMAJKINO, DANAS JE TVOJA SLAVA... Reči majke Stefana Hrke nastradalog u Novom Sadu kidaju dušu i teraju suze na oči
Ja sam borac i nastaviću da se borim, naglasila je majka nastradalog mladića
19.12.2024
Sudbine