"JEDVA MRDAM DANAS, ŠTA JE OVO?" Bivša supruga Ognjena Amidžića zabrinula objavom (FOTO)
Već narednog dana voditeljki je bolje.
26.11.2024
BalkanDANIJELA DIMITROVSKA POKAZALA MUKOTRPAN TRUD NA LINIJI! Voditeljka još jednom pokazala kako se brine o izgledu!
Ko bi rekao da njoj ovo teško pada?
16.11.2024
BalkanPRVI KADROVI sa snimanja filma "Žikina dinastija": Danijela Dimitrovska u kolima sa Kojom (VIDEO)
Voditeljka dobila ulogu o kojoj je uvke maštala.
17.09.2024
BalkanDanijela Dimitrovska otkriva da li bi se ponovo udala: "Ljubav je nešto što me je uvek pokretalo u životu"
Voditeljka i manekenka je govorila i o svom sinu
23.07.2024
CelebrityKAKVO TELO ima Danijela DIMITROVSKA: Manekenka pozirala u BIKINIJU, komentari se nižu
Bivša supruga Ognjena Amidžića trenutno odmara na letovanju
31.07.2023
CelebrityDanijela Dimitrovska pozirala u BIKINIJU: Niko nije ostao imun na njeno ZGODNO telo
Ona je nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića pronašla sreću pored bivšeg fudbalera
02.06.2023
CelebrityDanijela DIMITROVSKA prvi put progovorila o OGNJENOVOJ VEZI sa koleginicom
Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava, kaže manekenka
19.05.2023
CelebrityDanijela Dimitrovska POKAZALA svoje PRAVO LICE - bez šminke
Kako se vama dopada manekenka u prirodnom izdanju?
20.04.2023
CelebrityPROLEĆNI STAJLING koji ćete sigurno želeti da ISKOPIRATE: Danijela Dimitrovska pokazala kako se nosi KARIRANO
Izgleda da na lepu manekenku nije mnogo uticalo saznanje da je njen bivši našao novu devojku
12.04.2023
CelebrityI oni poklekli... Razvode se Danijela i Ognjen Amidžić
Za razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama, saopštio je par
13.07.2022
Celebrity