HITNO SE OGLASIO ŽELJKO MITROVIĆ POSLE PRIČA DA JE UMRO: "Evo bar da znate o čemu je..."
Ljudi su mu pružali podršku
14.01.2025
CelebrityTUŽNA OBJAVA MILICE MITROVIĆ O SVEKRVI MILENIJI Voljeni nikad ne umiru...
Mitrović je nad majčinim grobom održao potresni govor u kojem je obećao da će joj ispuniti poslednju želju
20.11.2024
SudbinePET PUTA SU JE, U TOKU NOĆI, VRATILI IZ MRTVIH: Željko Mitrović posle sahrane o poslednjim danima svoje majke!
Nakon sahrane Željko se oglasio snimkom i porukom
19.11.2024
SudbineNAJPOTRESNIJA SLIKA SA SAHRANE: Ovo su sva deca Željka Mitrovića na jednom mestu!
Najveću podršku Željko je danas imao od dece
19.11.2024
Sudbine"BUDI MI DOBRO I PUTUJ SA ANĐELIMA": Sahranjena majka Željka Mitrovića - na večni počinak ispratio je i Vučić
Majka Milenija preminula je na porodičnu krsnu slavu Đurđic
19.11.2024
SudbineTEŽAK DAN ZA PORODICU ŽELJKA MITROVIĆA Danas na večni počinak ispraća majku, a od nje se oprostio na najemotivniji način
Sahrana Milenije obaviće se u 14.30 časova
19.11.2024
SudbineEMOTIVNI OPROŠTAJ ŽELJKA MITROVIĆA OD MAJKE: Zapevao za nju, pa poručio - prvi put sam nekako ostao sam
On joj je danas posvetio pesmu
18.11.2024
SudbineOBJAVLJENO MESTO I VREME SAHRANE! Ovde će počivati Milenija, majka Željka Mitrovića
Porodica prolazi kroz veoma težak period, a od Milenije Mitrović se putem čitulja opraštaju brojni prijatelji
18.11.2024
SudbineVEČERAS NEĆETE GLEDATI "ZVEZDE GRANDA"! Hitno su se oglasili iz "Grand" produkcije sa OVOM porukom!
Evo šta ih je navelo da otkažu emitovanje emisije!
16.11.2024
Balkan"VELIKI LJUDI ODLAZE NA SVETE DANE..." Ćerke Željka Mitrovića rasplakale sve porukama posvećenim baki Milki (FOTO)
Sandra se od svoje bake oprostila rečima punim poštovanja i ljubavi
16.11.2024
SudbinePOZNATI IZJAVLJUJU SAUČEŠĆE ŽELJKU MITROVIĆU! "Imala sam tu čast i sreću da poznajem teta Milku..." (FOTO)
Željko Mitrović obavestio je javnost da je tokom noći, u 85. godini života, preminula njegova majka, Milka Mitrović.
16.11.2024
SudbineOVAKO JE MILKA OKUPLJALA PORODICU Željko Mitrović u zagrljaju sa majkom dok joj je na uvo pevao posebnu pesmu (VIDEO)
Majka Željka Mitrovića preminula je u 85. godini, a njen poslednji rođendan dokaz je koliko je bila posvećena porodici
16.11.2024
SudbineBEZ NJE MITROVIĆ NIŠTA NE BI STVORIO Ko je bila Željkova majka Milka koja je bila čvrst oslonac medijske imperije
Milka Mitrović preminula je u 85. godini, a njen sin oprostio se emotivnom porukom
16.11.2024
SudbineMILICA MITROVIĆ SLOMLJENA ZBOG GUBITKA! Vlasnica Pinka oprostila se od svekrve: "Za nas si još uvek tu..."(FOTO)
Vlasnik Pinka Željko Mitrović obavestio je pratioce na Instagramu da je tokom noći preminula njegova majka.
16.11.2024
SudbineMAJKA ŽELJKA MITROVIĆA UMRLA NA DAN KRSNE SLAVE Evo kako se vlasnik Pinka oprostio od nje (FOTO)
Željkova majka preminula je u toku noći
16.11.2024
Sudbine