"I ŠTA SAD?" Reči oca Andrije Čikića nakon presude Vladimiru i Miljani Kecmanović kidaju dušu
Oni se i dalje ne osećaju krivim za zanemarivanje deteta i obučavanje ubice, a naše dece više nema
04.01.2025
Hronika"NIJE SMELO DA SE PONOVI NIGDE" Majka Andrije Čikića ubijenog u Ribnikaru uputila potresnu poruku roditeljima u Zagrebu
Uputila je reči podrške roditeljima dece...
20.12.2024
HronikaUMRO JE SIN JEDINAC, KO ĆE PAMTITI DECU IZ RIBNIKARA? Tužne reči majke Andrije Čikića pred značajno veče u Beogradu
Majka stradalog dečaka najavila je memorijalno takmičenje, pa potresnim rečima objasnila koliko joj to znači
11.11.2024
HronikaSuzana Stanković Čikić o IZMENI krivičnog zakonika: "Granica KRIVIČNE ODGOVORNOSTI kod maloletnika mora da se spusti"
Gost u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 bila je Suzana Stanković Čikić
15.10.2024
SrbijaMajka Andrije Čikića OTKRILA kako je reagovala kada je PRVI PUT čula pesmu "ANĐELI ŽIVE DOVEKA"! Ona treba da se čuje
Pesma je snimljena po kompoziciji njenog tragično ubijenog sina
07.05.2024
SrbijaPotresne SCENE na Aerodromu "13. maj" u Beogradu! Roditelji nastradalog dečaka u Ribnikaru obeležili njegov rođendan
Ispričala je da su planirali da njegov rođendan proslave na ovaj način prošle godine 5. marta
05.03.2024
Hronika"LJUBAVI MOJA, IMAM IZNENAĐENJE ZA TEBE"! Majka ubijenog dečaka iz "Ribnikara" organizuje proslavu 15. rođendana sina!
Andrija Čikić jedna je od žrtava dečaka ubice koji je 3. maja pucao u svoje vršnjake u školi na Vračaru
04.03.2024
HronikaMajka UBIJENOG ANDRIJE iz "RIBNIKARA" PODELILA je važnu VEST IZ AMERIKE : BRAVO ZA PRAVIČAN SUD!
Objava majke Andrije Čikića izazvala je reakcije ljudi na Facebook - a
08.02.2024
HronikaISPOVEST PORODICE ANGELINE, 10. ŽRTVE IZ "RIBNIKARA": Mi imamo jedan ŽIVOT do 3. maja, a drugi POSLE
Aćimovići su živi, jer veruju da je Angelina sa njima, iako nije fizički prisutna
04.12.2023
SrbijaRekao je da ZNA da mi je UBIO SINA, bez ikakve EMOCIJE: Majka ANDRIJE ČIKIĆA otkrila DETALJE SA ROČIŠTA
Otac kaže "Za šta vi mene krivite, ja se ne osećam odgovornim", a on je taj koji je dete odveo u streljanu, rekla je ona
21.11.2023
HronikaTIŠINA kada dođeš kući, to je NAJTEŽE: Otac Andrije Čikića UBIJENOG u "Ribnikaru" podelio POTRESNU priču
Nedavno je pokrenuta peticija da se takmičenje za mlade kompozitore nazove po ovom nastradalom dečaku
21.11.2023
SrbijaMajka ANDRIJE ČIKIĆA ubijenog u "Ribnikaru": Samo LJUBAV prema sinu koju nosim u sebi DAJE MI OVU ČVRSTINU
"Da me je sam Bog pitao kakvo dete Suzana želiš, ja bih mu rekla ovakvo kao ti"
16.11.2023
SudbineOdržano FINALE MEMORIJALNOG TAKMIČENJA „Andrija Čikić": Majka UBIJENOG DEČAKA poslala EMOTIVNU PORUKU
Andrija će živeti kroz ovo takmičenje, kroz podršku svih nas, rekla je ona
14.11.2023
Srbija