"MOLIM BOGA DA MI DA SNAGE" Katarina Živković slomljena od tuge nakon smrti oca (FOTO)
Pevačici je 7. februara preminuo otac.
09.02.2025
BalkanUMRO OTAC KATARINE ŽIVKOVIĆ: Pevačica se oprostila potresnim rečima!
Potresnu poruku pevačica je ostavila na Instagramu
07.02.2025
Celebrity"MENI JE TO PRIMITIVNO" Katarina Živković nikad iskrenije o sinu i partneru (VIDEO)
Presrećna je što se ostvarila u ulozi majke.
21.01.2025
Prvi RedROĐENE SESTRE ZAJEDNO OTIŠLE U SMRT Jeziva nesreća zavila Lapovo u crno, proglašen Dan žalosti
Meštani su u neverici zbog ove tragedije, a imaju samo reči hvale za dve sestre
19.01.2025
HronikaOVO SU SESTRE KOJE JE UBIO VOZ Potresni detalji tragedije kod Lapova: Novac je za sve "kriv"?
Katarina i Natalija iza sebe su ostavile brata i sestru blizance
18.01.2025
HronikaKatarina Živković objavila PRVU FOTOGRAFIJU sa bebom: Svi pričaju o garderobi koju nosi mališan (FOTO)
Nedavno je napunio mesec dana.
12.09.2024
BalkanBITAN dan za Katarinu Živković: Pevačica uputila nasledniku EMOTIVNE reči (FOTO)
Pevačicin sin napunio mesec dana
02.09.2024
BalkanPORODILA SE KATARINA ŽIVKOVIĆ! Pevačica PRESREĆNA otkrila kog je pola BEBA: "Ovo je najlepša stvar na svetu"
Otkako je saznala da je u drugom stanju, estradna umetnica je radosne vesti čuvala samo za sebe
02.08.2024
BalkanKatarina Živković pokazala stomak u devetom mesecu trudnoće, pa poručila: "Činiš da se moje srce smeje" (FOTO)
Pevačica je dugo krila trudnoću, a sada je ponosno pokazala stomak
18.07.2024
CelebrityKatarina Živković u drugom stanju! Pevačica progovorila o trudnoći: "To je moja NAJVEĆA životna želja"
Pevačica je trudna sa partnerom kog krije od javnosti
28.02.2024
DisplayKako su POZNATI proslavili ARANĐELOVDAN: Đoković u Španiji, a u domu BRENINOG SINA i patrijarh Porfirije
Pogledajte slavsku atmosferu u domovima naših poznatih ličnosti
21.11.2023
Celebrity