PEVAČICE GODINAMA NISU PRIČALE Nije mogla da joj pređe preko jedne stvari, evo u kakvim su sada odnosima
Nije očekivala da će joj okrenuti leđa na njen važan dan.
05.02.2025
BalkanOVA PEVAČICA IMA ZAVRŠENU SAMO OSNOVNU ŠKOLU Takmičila se u "Zvezdama Granda", danas jedna od najplaćenijih
Bila je i članica popularne grupe.
04.02.2025
BalkanŠOK PRIČA POZNATIH PEVAČICA! Kako bi prehranila decu, majka Indi i Edite Aradinović morala da radi na hot lajnu!
Sestre Edita i Indi imale su teško detinjstvo, dok je njihova majka Florija morala da radi i nekoliko poslova kako bi prehranila decu
03.02.2025
BalkanPUKLO PRIJATELJSTVO Baka Prase objavio fotografiju sa ovom pevačicom, Karleuša ga otpratila (FOTO)
Jelena je momentalno otpratila na Instagramu Bogdana zbog ovog njegovog poteza
31.01.2025
Balkan"INDI I JA MAJCI ZADAJEMO GLAVOBOLJE PODJEDNAKO" Edita iskreno pred kamerom "Prvog reda" o porodici (VIDEO)
Otkrila je i kojim bi se poslom bavila da nije pevačica.
17.01.2025
BalkanEDITA PRIZNALA DA NISU IMALI ZA HLEB: "Mama je uvek gledala da se snađe, ukrade 200 grama mesa"
Edita je pored svoje ispovesti o teškom odrastanju, progovorila i o pomirenju sa dečkom
08.12.2024
CelebrityEdita OPTUŽILA JK da je bla sa njenim dečkom: Pljuštale UVREDE, a evo šta sada kaže za 'malu od skandala'
Edita priznaje da ju je situacija sa Karleušom zabolela
25.10.2024
BalkanEdita Aradinović o vezi njene sestre Indi i Zorana Marjanovića: "Ona je odrasla osoba, ne mešam se u njen izbor"
Edita je oplela zatim po kolegama za koje kaže da su "utripovani"
27.07.2024
CelebrityJelena Karleuša odgovorila Editi Aradinović na prozivke: "Ljuljeta može da dođe po moju staru veš mašinu"
Edita je isprovocirala Jelenu izjavom da joj se od nje diže pritisak
26.07.2024
CelebrityEdita Aradinović UHODILA Dina Merlina: "Htela sam da uđem u bekstejdž, ali me je obezbeđenje izbacilo"
Pevačica je pričala i o saradnji sa Eminom Jahović
20.07.2024
CelebrityNIKOLIJA okupila poznate na promociji: Edita došla NEOPRANE KOSE, Teya Dora u patikama i farmerkama (VIDEO)
Neki su došli u opuštenom izdanju, a neki su se baš potrudili da svi gledaju u njih
19.03.2024
Prvi RedEdita napravila SKANDAL na nastupu: Baca cveće koje joj poslao bivši i časti ga psovkama (VIDEO)
Pevačica ne pristaje na pomirenje sa bivšim dečkom
04.01.2024
Celebrity