OPASNA SRPSKA POLITIČARKA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Grozdanović: Za "nedodirljve" i iskompleksirane me baš briga...
Političarka se oglasila na svom Instagramu
04.02.2025
SrbijaMLADA SRPSKA POLITIČARKA SE DIREKTNO OBRATILA PUTINU: Zahvalila mu na poruci koju joj je poslao! (FOTO)
Posebnu zahvalnost je istakla i Lavrovu
15.01.2025
SrbijaBRUTALNA PORUKA MLADE SRPSKE POLITIČARKE: "Ja nisam dobra vila! Meni će ove godine biti najbolje, a vi koji..."
Ana Grozdanić, funkcionerka SPS, posebno se osvrnula na one koji joj ne žele dobro
03.01.2025
SrbijaDRUŽE, BRANKO, NE IDE TO TAKO: Ana Grozdanović o mogućoj kandidaturi Ružića za predsednika SPS!
Kkao kaže, dolaze neke nove mlade nade
28.12.2024
SrbijaNiko ne sme da POMISLI da vodi partiju po svojoj želji: Ana Grozdanović pružila podršku Ivici Dačiću!
Ona se oglasila i u ime socijalističke omladine, ne samo u svoje ime
23.10.2024
SrbijaSvetu je zarad opstanka, potreban vitez poput Vas: Ana Grozdanović čestitala Putinu rođendan MOĆNOM ČESTITKOM!
Teški oblaci rata nadvili su se nad celim svetom
07.10.2024
SrbijaPREDSEDNIČE, VERUJEM U TEBE, POBEDI: Poruka Ane Grozdanović pred Vučićeve sastanke u Njujorku i UN
Onna se oglasila na društvenim mrežama
23.09.2024
SrbijaHAPSIĆEMO SVAKOGA KO NE POŠTUJE SIMBOLE SRBIJE U NAŠOJ ZEMLJI: Ana Grozdanović o skrnavljenju zastave!
Nepoznatu ženu koja je zapalila zastavu uhapsila je novosadska policija
21.09.2024
Srbija"Srbi su uvek ustajali protiv sile zla": Ana Grozdanović POSLALA PORUKU PODRŠKE predsedniku pred odlazak u Njujork!
Ana je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je predsednik, zastava Srbije i natpis: "Svi uz Vučića"
20.05.2024
PolitikaSrpska političarka na treći dan Uskrsa pokrenula divnu akciju: "Ovoliko hvale od naroda nikada nisam dobila"!
Nedavno prodala sav nakit koji je imala, osim jednog vrednog sata, i to kako bi učinila dobro delo
08.05.2024
SrbijaUgledajmo se svi na HRISTA, sina Božjeg! Srpska političarka čestitala Vaskrs: Ovo je njena poruka na radosni praznik!
Svemogući Bog kazniće ohole i lažljive, a nagraditi pravedne
05.05.2024
SrbijaČestitke Milošu Vučeviću stižu sa svih strana! Grozdanović: posvećen je narodu i državi, neće mu biti težak zadatak!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je Miloša Vučevića za novog mandatara
30.03.2024
Politika