SEKA IZAZVALA HAOS UŽIVO U STUDIJU:Negativni komentari naveli su njenog saradnika i nju da žustro odgovore gostu!(VIDEO)
Nakon žustre rasprave morala je i ona da se oglasi!
15.01.2025
BalkanNIKOLA RAĐEN ODGOVORIO NA SPEKULACIJE O BIVŠIM SUPRUGAMA! Zbog dece radi određene stvari
Nikola Rađen bio je u braku sa pevačicama - Anom Kokić i Milicom Ristić
21.11.2024
CelebrityEKSKLUZIVNO! SEKA ALEKSIĆ samo na K1 sat vremena nakon premijere NOVIH PESAMA: Ne propustite "IN3GANTNO"
Budite večeras od 20 časova uz K1 televiziju
19.09.2024
CelebrityZajedno u nove INTRIGANTNE POBEDE! Tijana i Ognjen otkrili su kakvo to TEMPERATURNO LUDILO spremaju ove sezone
Emisija „In3gantno“ još jedna je novina u programu K1 televizije.
03.09.2024
CelebrityOtkrivamo šta vas očekuje u NOVOJ SEZONI K1 TELEVIZIJE! Ove jeseni imate OSAM razloga da ne menjate kanal!
Počela je nova sezona vaše omiljene K1 televizije, a evo šta ćete sve gledati bez stida
02.09.2024
SrbijaSuzana Mančić i Nataša Aksentijević OTVORENO O AKTUELNIM TEMAMA! Gledajte emisiju IN3GANTNO NA K1 (UŽIVO)
Stari voditeljski tandem Tijana Prica i Ognjen Nestorović iz emisije u emisiju dovode ekskluzivne goste koji govore nikad intrigantnije
29.05.2024
CelebritySALE TROPIKO i Bata Spasojević otvoreno o AKTUELNIM TEMAMA! Gledajte emisiju IN3GANTNO NA K1 (UŽIVO)
Stari voditeljski tandem Tijana Prica i Ognjen Nestorović iz emisije u emisiju dovode ekskluzivne goste koji govore nikad intrigantnije
22.05.2024
DisplayEKSKLUZIVNO! Barbara Bobak o AKTUELNIM kulturnim i "masnim" temama! Ne propustite emisiju "IN3GANTNO" na K1 (VIDEO)
Emisija koju su već svi zavoleli večeras od 20 časova samo na K1 televiziji
21.05.2024
DisplayGoca Tržan POBESNELA zbog Filarija i njegovog menadžera: Šta ti meni pričaš šta ja smem? Jesi li, bre, ti NORMALAN?
Osvrnula se na prozivke sa društvenih mreža
20.05.2024
CelebrityTIJANA DAPČEVIĆ bez dlake na jeziku! Gledajte emisiju IN3GANTNO NA K1 (UŽIVO)
15.05.2024
CelebritySVI KAŽU DA JE HRVATSKA FAVORIT a ova pevačica TVRDI da je pesma nastala po motivima njenog hita!
Živimo u vreme u kada se kradu pesme, a Zorana Pavlović je prvi put iskreno progovorila o svemu i dotakla se mnogih javnih ličnosti
11.05.2024
CelebrityHaris Džinović nakon KRAHA BRAKA priznao: GREŠKA je što sam MELINI kupovao torbe! Ne nedostaje mi!
Pevač u emisiji "In3gantno"
07.05.2024
CelebrityVESELA ATMOSFERA u studiju K1! Haris ljubi RUKU VODITELJKE i nazdravlja: "Daj vode da razblažim ovu JABUKU"
Poznati pevač će o svemu govori što intrigira javnost
07.05.2024
CelebrityEKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ko je novo VODITELJSKO POJAČANJE K1 TELEVIZIJE! Donosimo detalje novog projekta! (VIDEO+FOTO)
Voditeljka koju je publika upoznala tokom rada na poznatoj nacionalnoj televiziji postala je deo K1 porodice
05.05.2024
Celebrity