"NISAM DOBILA NI DINAR" Andreana Čekić prvi put otkrila istinu o pesmi "Cipele", sukobu sa kolegom i "Grandom"
U celu priču se umešala i njena koleginica Aleksandra Bursać.
14.01.2025
Balkan"PREKO LAŽI NEĆU PREĆI" Katarina Grujić ponovo oplela po Aleksandri Bursać, dotakla se i rođendana ćerke
Lažni medijski ratovi ne garantuju uspeh, već hitovi, ako ti je pesma krš i ti ćeš biti krš, poručila je Kaća
17.12.2024
Balkan"NE MOGU DA ŽIVIM ŽIVOT SA OVIM STENTOM" Aleksandra Bursać nakon svadbe se operisala, ovako teče oporavak
Muž joj ugađa tokom proseca oporavka.
13.12.2024
Balkan"DOSTA JE ISCRPLJENA, ALI HRABRIMO JE": Oglasio se muž Aleksandre Bursać, nakon što je ona operisana
Ja bih rekao da podrška partnera najviše znači jer znam koliko je meni značilo to što je ona bila uz mene kada sam ja bio operisan, dodao je
10.11.2024
BalkanOGLASILA SE PEVAČICA IZ BOLNICE: "Bilo je teško, ali se doktor lavovski borio"
Operisana Aleksandra Bursać, evo kako je sad
10.11.2024
CelebrityPEVAČICA HITNO OPERISANA! Aleksandra Bursać zabrinula fanove na društvenoj mreži (FOTO)
Govorila je o tome i na dan svadbe i konačno se posvetila zdravstvenom problemu!
09.11.2024
BalkanMESEC DANA NAKON SVADBE ZAVRŠILA U BOLNICI: Pevačica se oglasila pred operaciju (FOTO)
Tokom vikenda će biti operisana.
07.11.2024
Balkan"TE VRTIĆKE FORE NI MOJU ĆERKU NE ZANIMAJU" Katarina Grujić oštro uzvratila Aleksandri Bursać
Grujićeva smatra da je Aleksandra željna marketinga.
05.11.2024
Balkan"BILA SAM IM DŽAK ZA ZAKUCAVANJE" Aleksandra Bursać oplela žestoko po koleginicama
Problem je pesma "Cipele" koju je snimila nakon Andreane Čekić.
04.11.2024
BalkanSVI DETALJI svadbe Aleksandre Bursać: Estrada donela koverte, a evo šta su poželeli mladencima (VIDEO)
Pevačica se udala za deset godina mlađeg kolegu.
03.10.2024
Prvi RedALEKSANDRA BURSAĆ priredila mužu VELIKO IZNENAĐENJE NA SVADBI - u svemu joj pomogla EKIPA K1 (FOTO)
Estradni par je na venčanju i svadbenom veselju okupio brojne kolege sa estrade
02.10.2024
BalkanAleksandra Bursać UDALA se za 10 godina mlađeg kolegu: Okupila POLA ESTRADE; veselo u Novom Sadu (FOTO)
Jelena Kostov, Milica Todorovič Dejan Matić samo su neke od zvanica
02.10.2024
Balkan