GURAO MI GLAVU U FRITEZU, OKO SU MI JEDVA SPASILI Ispovest majke Stefana poginulog u padu nadstrešnice
Dijana Hrka u padu nadstrešnice u Novom Sadu ostala bez sina Stefana (27), a sada je odlučila da ispriča detalje traume iz 2023.
09.01.2025
HronikaMAJKINO, DANAS JE TVOJA SLAVA... Reči majke Stefana Hrke nastradalog u Novom Sadu kidaju dušu i teraju suze na oči
Ja sam borac i nastaviću da se borim, naglasila je majka nastradalog mladića
19.12.2024
SudbineCRNA SUDBINA BRATA I SESTRE POTRESLA SRBIJU! Stefan poginuo u Novom Sadu, Anđela pronađena mrtva u Banjaluci
Prema nekim saznanjima pronađen je njen telefon na ulici u blizini zgrade u kojoj je živela
12.11.2024
HronikaPREDOSEĆAO JE DA ĆE SE DESITI NEŠTO LOŠE: Potresna ispovest majke Stefana koji je poginuo u Novom Sadu
Dijana Hrka iz Beograda u bolnoj ispovesti kaže da je ostala željna svog deteta, koje je nastradalo 1. novembra na Železničkoj stanici u Nov
07.11.2024
Hronika"ODJEDNOM NIJE LIČIO NA SEBE" Majka skrhana od bola, na večni počinak ispraća Stefana koji je poginuo u Novom Sadu
Stefan (27) će biti sahranjen u limenom kovčegu, što njegovoj porodici još teže pada
05.11.2024
Hronika