UHAPŠEN JOŠ JEDAN OSUMNJIČENI za ubistvo Pivceta u Kaluđerici!
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati
13.01.2025
HronikaVERENICA UBIJENOG PIVCETA NEUTEŠNA Objavila do sada neviđenu fotografiju! Nikolu izrešetali pored nje u krevetu (FOTO)
Stanković je likvidiran 21. decembra 2024. godine u ranim jutarnjim satima
13.01.2025
Hronika"OSMEH MOJ... " Reči trudne verenice ubijenog Nikole Stankovića kidaju dušu (FOTO)
On je likvidiran u subotu, 21. decembra u svojoj porodičnoj kući dok je spavao
04.01.2025
HronikaPRITVOR ZA TROJICU OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO PIVCETA! Evo koliko će biti iza rešetaka
Nikola Stanković je ubijen u Kaluđerici
29.12.2024
HronikaNA PRAGU EPILOG BRUTALNOG UBISTVA U KALUĐERICI Saslušani osumnjičeni za likvidaciju Nikole Stankovića Pivceta
Tužilaštvo je zatražilo pritvor za trojicu osumnjičenih
29.12.2024
HronikaOVO JE VELJKO, OSUMNJIČEN ZA UBISTVO PIVCETA Prilikom hapšenja upucao policajca na Bulevaru
Tokom jučerašnje potere i hapšenja Emreković je ranio policajca
28.12.2024
HronikaNOVO HAPŠENJE ZBOG UBISTVA PIVCETA: Evo gde se krio treći osumnjičeni!
Hapšenje je obavljeno od strane UKP
27.12.2024
HronikaEVO KAKO JE POLICIJA UŠLA U TRAG UBICAMA PIVCETA: Pronađen zapaljen automobil!
Stanković je imao nanogvicu u trenutku likvidacije
27.12.2024
HronikaSTANJE POLICAJCA KOJI JE RANJEN U BULEVARU Osumnjičeni za ubistvo Pivceta pucao mu u nogu
Prava filmska potera odigrala se danas oko 11 sati u Bulevaru kralja Aleksandra kada je došlo i do pucnjave
27.12.2024
HronikaNAJNOVIJA SAZNANJA O PUCNJAVI Policajca ranio osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića Pivceta!
Vozač crvene "škode" bežao je duž Bulevara kralja Aleksandra, a policija je uspela da ga presretne na uglu sa Batutovom ulicom
27.12.2024
Hronika"NAJLEPŠE I NAJBOLJE MOJE SUNCE, PONOS MOJ" Potresnom porukom se oglasila majka ubijenog Nikole Stankovića Pivceta
Nikolina majka komentarisala je objavu njegovog prijatelja pokazujući koliko pati za svojim sinom.
26.12.2024
HronikaPAR SATI NAKON OVE SLIKE, UZELI SU TE IZ MOG ZAGRLJAJA Trudna verenica se oprostila od Pivceta - ove reči kidaju dušu
Brutalno ubistvo Stankovića dogodilo se u subotu 21. decembra, oko 4 sata ujutru u njegovoj kući u Kaluđerici
26.12.2024
Hronika"UBISTVO JE PORUKA NEKOME KO JE VEĆI OD NJEGA" Kriminolog otkrio: Umešani njegovi bliski ljudi
Ubice su pobegle, a ključni svedok, Nikolina devojka, dala je izjavu u policiji u kojoj je rekla da nije videla ubice.
25.12.2024
HronikaSAHRANJEN NIKOLA STANKOVIĆ PIVCE Jecaji odzvanjali grobljem - od njega se oprostili porodica i prijatelji
Opelo je održano u 13 sati u porodičnoj kući Nikole Stankovića u Kaluđerici, nakon toga je sahranjen na lokalnom groblju
24.12.2024
HronikaKUME MOJ, KRVI MOJA, LAKI TE ČEKA GORE Ovo je najtužnija umrlica za brutalno ubijenog Pivceta, a evo ko je potpisuje
Opelo za ubijenog Nikolu će biti održano danas u porodičnoj kući, nakon čega će biti sahranjen na lokalnom groblju u porodičnoj grobnici
24.12.2024
HronikaDANAS SAHRANJUJU BRUTALNO UBIJENOG NIKOLU IZ KALUĐERICE Počivaće u porodičnoj grobnici
Muškarci sa fantomkama uleteli su u njegovu kuću i zapucali
24.12.2024
HronikaMISTERIJA UBISTVA U KALUĐERICI Kako je likvidiran Nikola Stanković - na kamerama ništa, psi i alarmi "zaćutali"
Ubice su razvalile vrata od kuće i izrešetale ga dok je sa verenicom bio u sobi
22.12.2024
HronikaUBIJENI STANKOVIĆ BIO U KUĆNOM PRITVORU! On je jedan od optuženih za pucnjavu u klubu Stefan Braun
Policija traga za napadačima
21.12.2024
HronikaOVO JE NIKOLA STANKOVIĆ UBIJEN U KALUĐERICI! Komšije u suzama: "Znali smo ga kao finog i dobrog mladića"
On se dovodi u vezu sa napadom na fudbalskog reprezentativca Aleksu Terzića
21.12.2024
Hronika