Lea Kiš otkrila JEZIVU pozadinu bombradovanja zgrade RTS-a: Izgubila sam bebu, imala sam DVE operacije (VIDEO) Voditeljka je istakla da je "jedva izvukla živu glavu" 25.03.2024 Prvi Red
Ana Sević menja Sanju Kužet u "Zvezdama Granda": Evo koliko je PLATU dobila, a to nije jedina promena Ceca i Ana Bekuta dobijaju zamene 19.02.2024 Celebrity
PET godina je prošlo od saobraćajke koju je preživela: Dea objavila POTRESNU sliku iz bolnice i poslala SNAŽNU poruku Voditeljka je poručila da je jača nego ikad 07.02.2024 Celebrity
Pronašli smo Sani Armani, zvezdu "Pinka"! Evo kako sada izgleda i šta kaže za bivše gazde Željka i Milicu Mitrović(FOTO) Progovorila je i o saradnji sa Cecom Ražnatović 31.01.2024 Celebrity
Pre 17 godina se povukla sa malih ekrana: Evo GDE JE I ŠTA RADI nekadašnja VODITELJKA Grand show-a Tamara Raonić Jedno od omiljenih TV lica '90-ih i s početka 2000-tih otkriva za "Prvi red" svoje putovanje u Šoubiznisu 04.12.2023 Prvi Red
Glumica SOFIJA RAJOVIĆ o GLUMI i VODITELJSTVU: Sebe doživljavam kao Cecu iz "ISTINE I LAŽI", a u kvizu sam bila IKEBANA Sofija je otkrila i da je nikada niko nije pozvao da snimi reklamu 08.11.2023 Celebrity
GOCA TRŽAN dala VAŽAN savet JAVNIM LIČNOSTIMA: Imate OBAVEZU da... Moja najveća ljubav su uvek bile muzika i gluma, ali jako je dobro kada u nekim godinama dobiješ priliku da radiš nešto novo, kaže Tržan 08.11.2023 Display
Marija Kilibarda podelila fotografiju MAJKE i porukom sve RAZNEŽILA: Svaki roditelj bi bio PONOSAN da ovo pročita Voditeljka je javnosti pokazala ko joj je najveći uzor 08.10.2023 Celebrity
Jovana Joksimović DVE godine trenira PADEL: Mnogi ne znaju šta je to, a ona BRILJIRA Lepu voditeljku smo navikli da viđamo doteranu od glave do pete, a ovog puta je bila obučena u sportskom duhu 03.10.2023 Celebrity
VODITELJKA dnevnika dobila NAPAD SMEHA: Pokušavala je da PROČITA VEST, ali... Nikako nije mogla da pročita vest o samitu nemačkog kancelara Šolca zbog napada smeha 02.10.2023 (Ne)potrebno znanje
Željko i Jovana JOKSIMOVIĆ blistaju: Pokazali kako UŽIVAJU na moru, a za pevača kažu da je ISTI DŽORDŽ KLUNI Fotografija iz restorana još jednom pokazala kolikom srećom zrači poznati par 18.08.2023 Celebrity
DRAGANA KATIĆ ne krije koliko VOLI sinove: PATOLOŠKI sam vezana za SVOJU DECU Nisam fatalna, ali sebe smatram neosvojivom, ističe voditeljka 28.07.2023 Celebrity
Nepogrešiv stil Dragane Kosjerine: Tri LETNJA STAJLINGA koja će svaka žena poželeti Naša voditeljka važi za jednu od najlepših dama sa javne scene 23.07.2023 Celebrity
Marija Kilibarda jednom fotkom napravila POMETNJU na mrežama: Lepo ti stoje CRVENO-BELE boje Voditeljka je vatrena navijačica Partizana i svoj omiljeni klub često bodri sa tribina 22.07.2023 Celebrity
TRUDNA Marijana Mićić po drugi put: U oktobru stiže još jedna ĆERKA Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao, govorila je ranije 20.06.2023 Celebrity
Dragana KOSJERINA lepa kao anđeo: Voditeljka OČARALA pratioce u BELOJ HALJINI Njene fotografije na Instagramu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i mnogi je smatraju jednom od najstilizovanijih poznatih dama 17.05.2023 Celebrity
Duška Vučinić otkrila kako "DUŠKA KOMENTARI" nastaju: To sam ja... Ove godine su svi znali da će Loreen pobediti. Godinama unazad imamo pobednike iz Ukrajine pa iz Švedske, pa iz Ukrajine pa iz Švedske... 17.05.2023 Celebrity
IŠAMARALA su GA DVA DEČAKA u prvom razredu: Ana Mihajlovski se oglasila o NASILJU nad njenim SINOM - Nemamo adekvatne mehanizme za rešavanje nasilja u školama i profesorima jesu vezane ruke - napisala je voditeljka 11.05.2023 Celebrity
KRISTINA RADENKOVIĆ progovorila o NAJVEĆEM životnom GUBITKU: Bila sam RAZORENA i fizički i psihički Popularna voditeljka priznala je da je smrt oca umnogome uticalo i na njene druge odnose 27.04.2023 Celebrity
ČUVALA sam KRAVE celo leto: Bojana Ristivojević o ODRASTANJU na SELU - Iza moje kuće su šume, potok, livade, tu sam se okupljala sa društvom, jurili smo žabe i guštere- prisetila se voditeljka 22.04.2023 Celebrity
BANOVIĆ STRAHINJA JE VOĐI SELA DAO OVAJ NADIMAK Znate poreklo prezimena Macut? Mandatar vodi poreklo iz časnog roda! pre 18 sati Srbija
SUDIJE POKRALE CRVENU ZVEZDU: Na snimku iz Arene se sve jasno vidi, igrači Efesa napravili grešku (VIDEO) 05.04.2025 Košarka
STIŽE NOVA POMOĆ DRŽAVE Isplata kreće u narednih sedam dana - evo ko dobija novac 06.04.2025 Čuvarkuća
DRŽAVNI UNIVERZITET U NOVOM PAZARU: "Verovatno prelazimo na onlajn nastavu 14. aprila" pre 17 minuta Srbija
HITNO SE OGLASILA BELA KUĆA: Tramp neće ukinuti carine, evo ko je i zašto plasirao ovu vest! pre 25 minuta Svet
"TAKO JE MOGLO DA BUDE OD STARTA" Ana Sević o odnosu sa bivšim mužem Darkom Lazićem pre 10 minuta video
DRŽAVNI UNIVERZITET U NOVOM PAZARU: "Verovatno prelazimo na onlajn nastavu 14. aprila" pre 17 minuta Srbija
HITNO SE OGLASILA BELA KUĆA: Tramp neće ukinuti carine, evo ko je i zašto plasirao ovu vest! pre 25 minuta Svet
"PALA" BANDA LOPOVA: Krali po Lazarevcu, Barajevu i Sopotu, u grupi ima i tinejdžera! pre 56 minuta Hronika
U BORČI SE MENJA REŽIM LINIJA JAVNOG PREVOZA! Evo do kada će autobusi saobraćati izmenjenim trasama pre 59 minuta Beograd
JELENA KARLEUŠA SE MIRI SA MILICOM PAVLOVIĆ? Objavila snimak koji je mnoge iznenadio pre 1 sat Balkan
SMRT NE MOŽE UBITI IME ČOVEKA KAO ŠTO JE BIO ŽELJKO RUTOVIĆ Potresan govor na Novom groblju, porodica grca u suzama pre 2 sata Sudbine
KO JE RATKO ROMIĆ KOJI JE DOŠAO DA SAHRANI RUTOVIĆA? Sudilo mu se za ubistvo Ćuruvije, a evo kako danas izgleda (FOTO) pre 2 sata Sudbine
SUZE UDOVICE ŽELJKA RUTOVIĆA Mirjana skrhana bolom ne može da sakrije bol! Najtužnije slike sa Novog groblja (FOTO) pre 3 sata Sudbine
SAHRANJEN ŽELJKO RUTOVIĆ: "Tužan je skup koji je u tvoje ime posvećen" - odzvanjali jecaji Novim grobljem (FOTO) pre 4 sata Sudbine
UMRLICA OTKRILA KOLIKO DECE JE IMAO ŽELJKO RUTOVIĆ Odzvanjaju potresne reči cele porodice (FOTO) pre 6 sati Sudbine
NIKOLA JE BIO ČOVEK KOJI JE POVEZIVAO SVE NAS Osvanuo mural u znak sećanja na policajca kog je krvnički ubio Albanac pre 8 sati Sudbine
UHAPŠENI DILERI U NIŠU I ALEKSINCU! Policija im pronašla ogromne količine droge (FOTO) pre 1 sat foto
SRBI SA KiM NA KORAK DO KRALJEVA Viore se trobojke, ni mećava ih ne zaustavlja! Na ovo niko nije ravnodušan (VIDEO) pre 6 sati Politika
VEROVATNO ĆETE KASNITI GDE GOD DA KRENETE Beograd stoji! Totalni je kolaps - ove tačke su kritične pre 8 sati Beograd
SRBI KOJI PEŠAČE STIGLI DO UŠĆA "Uprkos lošem vremenu, izdržali smo dovde i idemo dalje" (FOTO/VIDEO) pre 18 sati Politika
POGLEDAJTE NESTVARNE SLIKE SA SRPSKIH PLANINA! Zabelele se kao da je prava zima (VIDEO+FOTO) 06.04.2025 Srbija
PORFIRIJE NA LITURGIJI U NOVOM SADU: Danas obeležavamo 70 godina od usnuća u Gospodu svetog Irineja (FOTO) 06.04.2025 Srbija
NISMO ZABORAVILI 21 godina od tragedije u kojoj je stradalo 12 osnovaca iz Bugarske (FOTO) 05.04.2025 Srbija
OVI OBRENOVČANI BORE SE KAO LAVOVI SA BOLEŠČU KOJA IMA 1.000 LICA Sada im je potrebna naša pomoć (FOTO) 01.04.2025 Sudbine
UHAPŠENI ŠVEĐANI NA SRPSKOJ GRANICI! Policija im pronašla velike količine narkotika (FOTO) 31.03.2025 Hronika
NAROD USTAJE PROTIV ILONA MASKA Šokantno - demonstranati u gradovima širom sveta! Upoređuju ga i sa Hitlerom (FOTO) 30.03.2025 Svet
VELIKA KOLIČINA PADAVINA ALARMIRALA SLUŽBE U KLADOVU Reka oštetila pristupni put (FOTO) 29.03.2025 Srbija
DOBRO POGLEDAJTE LICA, DA LI IH PREPOZNAJETE? Policija ih traži! Ovo su nasilnici iz Novog Sada (FOTO) 29.03.2025 Hronika
PRIRODNO ČIŠĆENJE TELA DOK SPAVATE Ruski narodni lek - ne pije se, ne jede a budi telo i čisti organizam! pre 9 sati Vesti
POPIO OVO PIĆE, PA PREMINUO U NAJGORIM MUKAMA! Svima nam je omiljeno na odmorima, a nismo znali da može da ubije (VIDEO) 04.04.2025 Vesti