"MORAM DA ODEM I DA KAŽEM MUŽU" Sanja Maletić otkrila kako je izgledao trenutak kada je saznala da je trudna
Pevačica je postala majka u 51. godini.
29.01.2025
Balkan"MENI JE TO PRIMITIVNO" Katarina Živković nikad iskrenije o sinu i partneru (VIDEO)
Presrećna je što se ostvarila u ulozi majke.
21.01.2025
Prvi RedMARIJA KILIBARDA EMOTIVNIM REČIMA OPISALA KAKO JE BITI MAMA Moje srce je kao Rusija sada
Marija Kilibarda kroz suze otvorila dušu o prvim mesecima majčinstva
22.12.2024
CelebrityMINA KOSTIĆ SPREMNA ZA JOŠ JEDNO DETE: "Bila bih srećna da ponovo postanem majka"
Pevačica iz braka sa pevačem Igorom X ima ćerku Anastasiju.
17.12.2024
Balkan"NE ZNAŠ TI, NEMAŠ DECU" Pevačica dobila dete u 52. godini, pa otkrila sa čime se sve suočavala na putu do majčinstva!
Rešila je da se vrati poslovnim obavezama, ali ne i dugim putovanjima.
16.12.2024
BalkanPRVA ISPOVEST NAKON POROĐAJA! Sanja Maletić o prozivkama zbog majčinstva: "Ako neko smatra da je kasno, šta me briga"
Pevačica je otkrila i da nije mogla da radi zbog vantelesne oplodnje, ali i ko joj je čestitao od kolega.
29.11.2024
BalkanJutarnja rutina novopečene mame: Marija Šerifović se TOPI pored malenog naslednika, OVO je oduševilo (VIDEO)
Pevačica se ne odvaja od sina
08.02.2024
Prvi RedMARIJA ŠERIFOVIĆ otkrila ŠTA PIŠE U DOKUMENTIMA NJENOG SINA: Evo u kakvom je odnosu sa SUROGAT MAJKOM
Marija je poručila da je i u genetskom smislu Mariova majka i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku
17.12.2023
CelebritySvi se pitaju KO JE OTAC deteta Marije Šerifović: Pevačica se oglasila i objasnila SVE
Zbog ugovora o privatnosti ne mogu mnogo da kažem, istakla je Šerifović
15.12.2023
CelebrityPorodica U ŠOKU zbog Marijinog majčinstva, oglasile se i kolege: Prinova? Ne razumem?!
Polubrat Šerifovićeve zbunjen
15.12.2023
CelebrityMarija Šerifović PRESREĆNA zbog dolaska sina, otkrila kako se oseća: To je nešto NAJPOSEBNIJE
Pevačici se ostvario najveći san. Povodom ove divne vesti oglasila se i objasnila kako se oseća
15.12.2023
CelebrityPenelope Kruz: MAJČINSTVO je prioritet u mom ŽIVOTU
U intervjuu za magazin Vogue glumica je otkrila da joj se život u potpunosti promenio kada je postala majka
26.08.2022
Celebrity