Vesti > Beograd

Šta se dešava sa ljudima: GOLA ŽENA šeta ULICOM na Karaburmi

Pre dva dana u Karađorđevom parku u Beogradu, zatekao se čovek koji je takođe potpuno go hodao ulicom

Izvor: K1info/kurir.rs

04/07/2023 > 17:48

podeli vest:

Šta se dešava sa ljudima: GOLA ŽENA šeta ULICOM na Karaburmi
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Građani koji su se danas zatekli na Karaburmi svedočili su jednom, u najmanju ruku čudnom događaju. Naime, žena je ulicom šetala potpuno gola.

Kao da to nije dovoljno, ona je tako ušetala među automobile i autobuse i udarala po njima majcom koju je držala u ruci.

Međutim, ono što je građanima privuklo pažnju i izazvalo zabrinutost je što ovo nije prvi put da se ovakve bizarnosti dešavaju. Zapravo, u nepunih poslednjih mesec dana imala smo čak tri ovakva slučaja, a jedina razlika je što su tada "kao od majke rođeni" šetali muškarci.

Ova priča osvanula je na Instagram porfilu Serbialive_Beograd objavljeno je kako jedna žena, usred dana na ulici, između vozila šeta bez odeće.

Gola žena šeta Karaburmom - piše u objavi.

Na postavljenim fotografijama vidi se da je intervenisala i policija, nakon čega je naga žena obukla žutu majicu koju je prethodno nosila u ruci. 

Ispod objavljenih fotografija nizali su se komentari korisnika koji su bili u čudu. Pojedini građani u šoku su gledali fotografije prizora sa prestoničke ulice, dok su neki rekli da ih ništa više ne iznenađuje.

- Mene više ništa ne iznenađuje - piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- Pre neki dan muškarac, sad žena.

Podsetimo, pre dva dana u Krađorđevom parku u Beogradu, zatekao se čovek koji je, takođe, potpuno go hodao ulicom.

 

Ostavite komentar