Vesti > Društvo

Završen TREĆI KRUG nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Zemunske kapije BOGATIJE za dva nova stanara

Do kraja ovog ciklusa ostala su još dva izvlačenja

Izvor: K1info

11/02/2023 > 18:45

podeli vest:

Završen TREĆI KRUG nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Zemunske kapije BOGATIJE za dva nova stanara
Foto: Printscreen/RTS


Završeno je i treće izvlačenje tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a još dva stana u beogradskom naselju Zemunske kapije dobila su nove vlasnike.

Posle prvog kruga izvlačenja izvučen je potencijalni dobitnik dvosobnog stana Kristijan Čudar, iz Pančeva, sa dobitnim kodom AA797144.

U drugom krugu izvlačenja, među 75 potencijalnih dobitnika, najsrećnija je bila Mina Luković. Dobitni račun je iz Beograda.

Ovo je treće od ukupno pet izvlačenja u ovom ciklusu, a na jesen nas očekuje novi ciklus. Za razliku od prethodnih ciklusa, sada građani račune ne šalju u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Podsetimo, pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni računi unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju.

Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

 

Ostavite komentar