Vesti > Hronika

OVO JE IVANA koja je UMRLA nakon što ju je LJUBAVNIK RANIO! Zoran joj PUCAO U GLAVU, potom usmrtio SUPRUGU i SEBE

Izvor: K1info/kurir.rs

05/12/2023 > 11:08

podeli vest:

OVO JE IVANA koja je UMRLA nakon što ju je LJUBAVNIK RANIO! Zoran joj PUCAO U GLAVU, potom usmrtio SUPRUGU i SEBE
Foto: RINA/Youtube printscreen/RTV Krusevac/Facebook Printscreen


Ivana T. (44) preminula je danas u UKC Niš nakon 23 dana borbe za život, a nakon što ju je teško ranio njen ljubavnik Zoran Ristić (54) iz Kruševca, koji je potom ubio i svoju suprugu Vesnu (50), pa presudio sebi.

Prema rečima Ivaninih prijatelja, ona je terala Zorana da se zvanično razvede od Vesne, jer se i ona papirološki razvela od prvog supruga. Međutim, po njihovim rečima, Zoran je odbijao da okonča brak sa Vesnom, iako je praktično živeo sa Ivanom u Kruševcu. 

- Ona već nekoliko godina nije živela sa prvim mužem, on je jedno vreme bio u Nemačkoj. Nedavno se vratio, a u petak je brak okončan. On je tražio od nje da reše pitanje oko stana, koji je zajednički. Navodno, hteo je da joj proda svoju polovinu - objasnili su ranije za Kurir prijatelji i dodali da je Zoran navodno podigao kredit za otkupljivanje tog stana.

- Međutim, uprkos tome on nije hteo da se razvede od Vesne. Ljubavnica ga je terala da se razvede i da žive zajedno, da počnu svoj život. Čuli smo da su se oko toga svađali. Novac i taj njegov razvod su motiv ovog užasa - kažu naši sagovornici.

Zoran je, da podsetimo, živeo u stanu sa ljubavnicom u Kruševcu. Kako kažu njeni prijatelji ona je bila divna žena, ali je njihova veza bila jako turbulentna.

Foto: Printscreen Facebook

 

- Ona je normalna, skroma žena, sumnjamo da mu je tražila novac, ali mislimo da je samo želala da počne novi, neki drugi život, da taj stan bude njihov i da tako žive, ali Zoran joj to nije dozvoljao, pravio joj je problem, pio, vikao, bilo je mučno u poslednje vreme - kažu oni koji su poznavali nesrećnu Ivanu.

Ivana je, inače, na društevenim mrežama baš u tom stanu koji su ona i Zoran hteli da otkupe okačila poslednju fotografiju na Fejsbuku i napisala "moj novi dom".

 

Ostavite komentar